Πέμπτη 17 Μαρτίου 2016

Αποδοκίμασαν άγρια Κουρουμπλή και Γεωργιάδη στην Αρεόπολη (βίντεο)

"Τ' άκουσε" και από τον Δικηγορικό Σύλλογο Γυθείου ο Κουρουμπλής
«Μέλη της Χρυσής Αυγής» ισχυρίζεται ο Άδωνις – To αρνείται ο Κασιδιάρης
Πως ξεκίνησε η Επανάσταση στις 17 Μαρτίου του 1821 στην Αρεόπολη

Ένταση επικράτησε σήμερα κατά τις εορταστικές εκδηλώσεις της 17ης Μαρτίου στην Αρεόπολη όταν μερίδα κόσμου αποδοκίμασε τον εκπρόσωπο της Κυβέρνησης Υπουργό κ. Παναγιώτη Κουρουμπλή και τον εκπρόσωπο και Αντιπρόεδρο της ΝΔ κ Άδωνη Γεωργιάδη.

Μερίδα πολιτών κατά την εκφώνηση του Υπουργού για την κατάθεση στεφάνου ξέσπασε σε αποδοκιμασίες με τον Δήμαρχο Αν.Μάνης Πέτρο Ανδρεάκο να παίρνει τον λόγο τονίζοντας πως όταν καλούμε ανθρώπους στο σπίτι μας δεν τους βρίζουμε.


Στην συνέχεια κατά την εκφώνηση του Άδωνη Γεωργιάδη οι αποδοκιμασίες συνεχίστηκαν με τον Δήμαρχο να φωνάζει “είσαστε Κάφροι” και έσπευσε προς το μέρος τους. Εκεί υπήρξε συμπλοκή με τις αστυνομικές δυνάμεις να ηρεμούν στην συνέχεια τα πνεύματα.

Αναφορές θέλουν πως οι διαμαρτυρίες ξεκίνησαν από συγκεκριμένα άτομα ενώ αναμένεται και σχετική ενημέρωση από τις Αστυνομικές Αρχές για προσαγωγές που έγιναν στην συνέχεια.

Από την πλευρά του και ο Δήμος θα εκδώσει ανακοίνωση για το συμβάν.

Δείτε το απόσπασμα απο τα πλάνα του Report24 που βρέθηκε σήμερα στην Αρεόπολη για να καλύψει τις εορταστικές εκδηλώσεις.

Ρεπορτάζ Βίντεο
Γιάννης Παυλάκος
http://www.report24.gr/

«Μέλη της Χρυσής Αυγής» ισχυρίζεται ο Άδωνις – To αρνείται ο Κασιδιάρης

«Ήταν μέλη της Χρυσής Αυγής» είπε ο Αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας προσθέτοντας : «Απόδειξη ότι αφού διαπληκτίστηκαν με τον δήμαρχο και παραλίγο να έρθουν στα χέρια, ακολούθησαν τον Ηλία Κασιδιάρη όταν αποχώρησε από τον συγκεκριμένο χώρο».

Από την πλευρά του ο Ηλίας Κασιδιάρης, ισχυρίσθηκε μιλώντας στο Star ότι δεν ήταν μέλη της Χρυσής Αυγής όσοι προκάλεσαν τα επεισόδια. «Αν ήταν όλοι αυτοί χρυσαυγίτες θα είχαμε βγει αυτοδύναμοι και θα είχαμε τελειώσει με αυτούς που ξεπουλάνε την Ελλάδα» ανέφερε.

Δείτε το ρεπορτάζ από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR με πλάνα απο το Report24

http://www.report24.gr/

"Τ' άκουσε" και από τον Δικηγορικό Σύλλογοο Γυθείου ο Κουρουμπλής

ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΘΕΙΟΥ
[Γύθειο 16-3-2016]
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Τα μέλη του Δικηγορικού Συλλόγου Γυθείου απέχουν τρείς μήνες περίπου από τα καθήκοντα τους διαμαρτυρόμενοι για τα «μέτρα» (ασφαλιστικό και φορολογικό), που σχεδιάζει σε βάρος των ελευθέρων επαγγελματιών και αγροτών η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ.

Με λύπη μας διαπιστώσαμε ότι «εκλεκτά και πρωτοκλασάτα» μέλη της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ, συμμετέχουν στις εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου Ανατολικής Μάνης(15-17 Μαρτίου).

Κυρίως, αναφερόμεθα στη παρουσία του Υπουργού κ.. Παναγιώτη Κουρουμπλή, ο οποίος δήλωσε ανερυθρίαστα και εν μέσω «τύρου και αχλαδίου» ότι καλώς διαδηλώνουν οι επιστήμονες, θα χάσουν και κανένα κιλό.

Για όσους δεν γνωρίζετε ο κ. Κουρουμπλής είναι δικηγόρος!

Λυπούμεθα που ο ανωτέρω κ. Υπουργός βρίσκεται στην ιδιαίτερη πατρίδα μας από την οποία ξεκίνησε η Επανάσταση του 1821, εκπροσωπώντας την συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ.

Λυπούμεθα που φιλοξενείται στον τόπο μας ένας εκ των κορυφαίων Υπουργών της συγκυβέρνησης που έκανε την παραπάνω δήλωση, ειρωνευόμενος τους συναδέλφους του Δικηγόρους, σε Γερμανική εφημερίδα.

Μέχρι να γίνει δε ένας εκ των κυβερνόντων αυτής της δύσμοιρης Χώρας, συμμετείχε αδιακόπως σε κοινωνικούς αγώνες, όπως ο ίδιος λέγει. Τώρα όμως τα ξέχασε όλα και κατέστη «Βασιλικότερος του Βασιλέως».

Οι Μανιάτες είμεθα φιλόξενοι μέχρι παρεξηγήσεως αλλά όχι ΑΦΕΛΕΙΣ !
Δεν λησμονούμε όμως, όπως εσείς κ. Υπουργέ, ούτε γλείφουμε εκεί που φτύσαμε προηγουμένως, όπως λέγει ο θυμόσοφος λαός !
ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΘΕΙΟΥ


Διαβάστε ΕΔΩ πως ξεκίνησε η Επανάσταση στις 17 Μαρτίου του 1821 στην Αρεόπολη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom