Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2016

"ΑΓΡΟΚΑΡΤΑ 2000" χρώμα "σκατουλί" και "ΑΓΡΟΚΑΡΤΑ 2016" χρώμα "λαχανί" ....τα ίδια "σκ@τ@" και τότε και τώρα.

Κοροϊδεύουν αδιαλείπτως την Αγροτιά
Όλος ο καυγάς για το φακέλωμα και την πώληση ασφαλιστικών προϊόντων

Σε κάποια στιγμή, στον όμιλο της ΑΤΕ, είχαν να περηφανεύονται ότι είχαν ασφαλίσει με προγράμματα Ζωής και Υγείας όλους τους κατοίκους ενός ημιορεινού χωριού, κάπου στο Ξηρόμερο!

Εννοείται ότι, μετά πάροδο δυο περίπου ετών, είχαν ακυρωθεί σχεδόν όλα τα συμβόλαια, λόγω αδυναμίας πληρωμής των, αφού κάποιοι διαμεσολαβούντες τραπεζικοί και άλλοι ασφαλιστικοί σύμβουλοι είχαν -εν τω μεταξύ- οικονομήσει προμήθειες και μπόνους, για το επίτευγμα!

Το 2000, ο Υπ. Γεωργίας Γ. ΕπΑνωμερίτης(όπως τον έλεγε ο επίτιμος της ΝΔ), με Διοικητή στην Αγροτική Τράπεζα τον Πέτρο Λάμπρου, παρουσίασαν την τότε "ΑΓΡΟΚΑΡΤΑ" περίπου σαν την τωρινή ....δια πάσαν συναλλαγήν και 'κονόμαν!

Διευθύνων Σύμβουλος και στις δυο θυγατρικές Ασφαλιστικές(Γενικών Ασφαλίσεων και Ζωής και Υγείας) με δυο -ανεξάρτητους- μισθούς παρακαλώ(!), ήταν ο Τριαντάφυλλος Λυσιμάχου ....αυτός που είναι τώρα στην Πειραιώς.

Σύμπτωση ....και ο νυν Υπ. Γεωργίας, είναι από την ίδια κάστα των "Βλαχολογιστών" της ΑΤΕ, όπως κομψά τους αποκαλούσαν.

Το ξαναλέμε, ανεβάζει -τώρα- ο κ. Γ. Κατρούγκαλος -κατ' εντολήν- τα "κόστη" και καθιστά δυσμενέστερες όλες τις "προϋποθέσεις", σε όλα τα Ταμεία Κοινωνικής Ασφάλισης, για να γίνουν πιο ανταγωνιστικά τα προγράμματα των Ασφαλιστικών.
Είναι τεράστια τα ποσά που θα τσεπώνουν -μήνας μπαίνει, μήνας βγαίνει- οι Πολυεθνικές Εταιρείες ....και οι Ασφαλιστικοί τους σύμβουλοι θα εισπράττουν παχυλές αμοιβές, υπερ-προμήθειες και μπόνους .....από τον ιδρώτα, των καθ' οιονδήποτε τρόπον εργαζομένων και μοχθούντων για τον επιούσιον Ελλήνων πολιτών.

==ΣΗΜΑΝΤΙΚΉ-ΕΠΊΚΑΙΡΗ ΠΑΡΑΤΉΡΗΣΗ:
Να πούμε εδώ την αλήθεια ....για να μην μας τρελάνει αυτός ο Μουσάτος, με το "ξεχειλωμένο" χαμόγελο "....μετά από πολλά πειράματα" ....και "μετά από πολλά πειράματα"(!) για το "POS" ....αυτό είχε "ανακαλυφθεί" στην Ψωροκώσταινα προ πολλού, από τους Βλαχολογιστές ....και ν' αφήσει την πλάκα.
Αναφέρει το δημοσίευμα της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΉΣ 27.09.2000 ότι: ΟΙ "ΑΓΡΟΚΑΡΤΕΣ 2000" θα χρεώνονται μέσω αυτόματων ηλεκτρονικών μηχανών-POS !!!!

[ ΑΝΑΓΝΏΣΤΗΣ ]

Διαβάστε σχετικά:
SOS! Απλά πράγματα, ανεβάζουν το κόστος κοινωνικής ασφάλισης στον ΟΓΑ και τ' άλλα ταμεία για να γίνουν πιο ανταγωνιστικά τα ασφαλιστικά προγράμματα των ιδιωτικών Εταιρειών!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom