Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2015

Αξεπέραστο! - Τώρα ο Λ. Αυγενάκης μηνύει και... αναγνώστες του Candianews για σχόλιά τους!- Δείτε τη μήνυση


Μια ακόμα μήνυση προς το Candianews από τον γαλάζιο βουλευτή Ηρακλείου, Λευτέρη Αυγενάκη, ίσως δεν αποτελεί είδηση. Όπως αυτή η μήνυση που παραλάβαμε τις τελευταίες ημέρες. Το... νέο στοιχείο είναι ότι ο κ. Αυγενάκης στην πραγματικότητα μηνύει εμάς, μηνύοντας πρώτα τους "άγνωστους αναγνώστες" που τον σχολιάζουν αρνητικά!

Ναι, δεν κάνουμε πλάκα! Ο βουλευτής έβαλε συνεργάτη του, βρήκε τα σχόλια που τον αφορούν κάτω από αναρτήσεις του Candianews, και τα συμπεριέλαβε σε μήνυση κατ' αγνώστων για συκοφαντική δυσφήμισή του από τους άγνωστους αναγνώστες! 

Κι επειδή η ευθύνη βαρύνει πρώτα τον υπεύθυνο του portal, ο πρώτος γνωστός μηνυόμενος είναι ο δημοσιογράφος Αλέκος Ανδρικάκης, που προφανώς επιτρέπει να τον σχολιάζουν τόσοι άγνωστοι! Για δε τους πολίτες - σχολιαστές, ζητάει από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος να βρει τα ηλεκτρονικά τους ίχνη και να δικαστούν!

Όσοι λοιπόν, με όνομα ή ψευδώνυμο, έχετε σχολιάσει κάτω από αναρτήσεις που αφορούν σε εκείνον, ο γαλάζιος βουλευτής θέλει να σας πάει κατηγορούμενους! Μην επιχειρήσετε να σβήσετε σχόλια, ο βουλευτής τα έχει σε φωτοτυπία. Όλα! Προσέχετε όμως τί σχολιάζετε γιατί, εκτός από την παρακολούθηση των σχολίων στο facebook, έχει και μηχανισμό παρακολούθησης και των σχολίων πολιτών στο Candianews!

(Για να μην υπάρχει σε καμιά πλευρά η παραμικρή αμφιβολία, είναι αυτονόητο ότι το Candianews θα υπερασπιστεί το δικαίωμα των πολιτών να σχολιάζουν πρόσωπα και γεγονότα. Πολύ περισσότερο είναι αυτονόητο ότι τα δημόσια πρόσωπα είναι στη συνεχή κρίση των μέσων, αλλά κυρίως των πολιτών. Ακόμα και με υπερβολικούς σχολιασμούς. Επειδή ακριβώς γνωρίζουμε και τη νομική ευθύνη, για το λόγο αυτό ζητάμε διαρκώς τα σχόλια να μην είναι υβριστικά και προσβλητικά. Εμείς λοιπόν θα κάνουμε αυτό που πρέπει, παίρνοντας την ευθύνη πάνω μας. Αν υπάρχει ευθύνη επειδή ένας πολίτης κάνει έναν αρνητικό σχολιασμό για έναν βουλευτή!)

Α, ο κ. Αυγενάκης μηνύει και τους αναγνώστες - σχολιαστές άλλων μέσων που έκαναν αναδημοσιεύσεις αναρτήσεων του Candianews, όπως το koutipandoras.

Παραθέτουμε μερικές σελίδες από τη μήνυση - για την οποία τη Δευτέρα καταθέτει ο Α. Ανδρικάκης- ως μηνυόμενος.


Δείτε τις αναφορές, κάποιοι θα βρουν και τα δικά τους σχόλια!
ΑΥΓΕΝΑΚΗΣ ΜΗΝΥΣΗ 1 001ΑΥΓΕΝΑΚΗΣ ΜΗΝΥΣΗ 2 001ΑΥΓΕΝΑΚΗΣ ΜΗΝΥΣΗ 3 001ΑΥΓΕΝΑΚΗΣ ΜΗΝΥΣΗ 4 001ΑΥΓΕΝΑΚΗΣ ΜΗΝΥΣΗ 5 001ΑΥΓΕΝΑΚΗΣ ΜΗΝΥΣΗ 7 001ΑΥΓΕΝΑΚΗΣ ΜΗΝΥΣΗ 8 001ΑΥΓΕΝΑΚΗΣ ΜΗΝΥΣΗ 9 001ΑΥΓΕΝΑΚΗΣ ΜΗΝΥΣΗ 18 001

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom