Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2015

Παναιτωλικός - Αστέρας Τρίπολης: η μάχη των μαχών για την 4η θέση


Η μάχη των μαχών το μεσημέρι (15:00) στο Αγρίνιο,εκεί όπου ο Παναιτωλικός υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας,μία μάχη που θα κρίνει πολλά για τα play-off.

Ο Παναιτωλικός φέτος έκανε την υπέρβαση,αφού ήδη από τον πρώτο γύρο έχει εξασφαλίσει την παραμονή του στη μεγάλη κατηγορία και σιγά σιγά,χωρίς τυμπανοκρουσίες και μεγάλα λόγια πλασαρίστηκε στην πρώτη πεντάδα του πρωταθλήματος.
Μια ακόμα νίκη σήμερα επί του Αστέρα Τρίπολης θα τον φέρει στην 4η θέση,όπου μπορεί να σταθεροποιηθεί,αφού διαθέτει εξαιρετικό έμψυχο υλικό και μια καυτή έδρα....

Η ομάδα της Αρκαδίας βρίσκεται ήδη στην 4η θέση με τρεις βαθμούς διαφορά,όμως στον πρώτο γύρο ο Παναιτωλικός είχε αποσπάσει ισοπαλία 1-1 στην Τρίπολη.Βέβαια με νίκη  στο Αγρίνιο ο Αστέρας εκτός της βαθμολογικής διαφοράς,θα μπορέσει να πάρει και ψυχολογική ώθηση για τη συνέχεια της μάχης.

Λίγο πολύ τα στατιστικά των δύο ομάδων δείχνουν ότι είναι ισοδύναμες,με τον Παναιτωλικό να υπερερεί στην άμυνα (18 γκολ παθητικό,έναντι 24) και τον Αστέρα στην επίθεση (με 37 γκολ,έναντι 32)!

Ο Παναιτωλικός έχει συνολικά 10 νίκες,8 ισοπαλίες και 5 ήττες,ενώ ο Αστέρας έχει 12 νίκες,5 ισοπαλίες και 6 ήττες.Στο Αγρίνιο ο Παναιτωλικός έχει 6 νίκες,3 ισοπαλίες και 2 ήττες,ενώ ο Αστέρας μακριά από την Τρίπολη έχει 4 νίκες,1 ισοπαλία και 6 ήττες.

Αναμένεται να γίνει ένα πολύ καλό και ανοιχτό παιχνίδι με τις δύο ομάδες να διεκδικούν επί ίσοις όροις το τρίποντο....

Ο Μάκης Χάβος  δεν  υπολογίζει στον Κοστίν Λαζάρ που έμεινε εκτός αποστολής λόγω ενοχλήσεων. Κατά τα άλλα δεν υπάρχουν σημαντικά προβλήματα, καθώς ο Φωτάκης βρίσκεται κανονικά στην αποστολή.

Από την πλευρά του ο Στάικος Βεργέτης δεν μπορεί να υπολογίζει στον τραυματία Τορμένα, ενώ εκτός αποστολής έμειναν και οι Ρόλε και Παντελιάδης. Αντίθετα στη 18άδα συμμετέχει ο Μπαντιμπανγκά, που ξεπέρασε τον τραυματισμό του,όπως και ο Ράφαελ.

Οι αποστολές των δύο ομάδων

Την αποστολή του Παναιτωλικού αποτελούν οι: Ράφαελ, Κουτρομάνος, Κέβιν, Κούσας, Μπεχαράνο, Άλβες, Θεοδωρίδης, Κάπελ, Μαλεζάς, Γοδόι, Μορένο, Σκαραμοτσίνο, Βιγιαφάνιες, Μαρτίνες, Στεφανάκος, Μύγας, Ετζενγκέλε, Παπουτσογιαννόπουλος, Φωτάκης.

Στην αποστολή του Αστέρα  συμμετέχουν οι: Θεοδωρόπουλος, Κοσίτσκι, Ζησόπουλος, Γκοϊάν, Σανκαρέ, Κιτοκό, Τσοκάνης, Λούι, Ιγκλέσιας, Τιε Μπι, Μουνάφο, Κουρμπέλης, Νίκο Φερνάντεθ, Γιαννιώτας, Μάσα, Μπαντιμπανγκά, Μπαράλες και Πάρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom