Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2013

Τόση ξετσιπωσιά; - Ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας τοποθέτησε σύμβουλό του την εκπαιδευτικό σύζυγό του;

Είναι δυνατόν τόση ξετσιπωσιά στις μέρες που περνάμε;
Την ίδια ώρα που 20.000 εκπαιδευτικοί περνάνε σε διαθεσιμότητα,δεν φτάνει που την έφερε από την Ελαφόνησο στην Αθήνα,την πήρε και δίπλα του να τον συμβουλεύει για την... επίθεση στο πλευρό των "συμμάχων" μας κατά της Συρίας..... ως φιλόλογος!!!!
Γιατί δεν ρίχνει κεραυνούς ο Δίας;
Ζείδωρον

“Φουρτούνες” για τον υφυπουργό Εθνικής Άμυνας Θανάση Δαβάκη,οι οποίες προκαλούνται από την τοποθέτηση της συζύγου του στο γραφείο του ως συμβούλου. 

Η σύζυγος του ΥΦΕΘΑ είναι εκπαιδευτικός ,αποσπάστηκε αρχικά στο υπουργείο Παιδείας από το Γυμνάσιο Ελαφόνησου όπου είχε τοποθετηθεί και από εκεί πήρε απόσπαση για το γραφείο του ΥΦΕΘΑ συζύγου της.

Όπως γράφει το Πρώτο Θέμα η φιλόλογος καθηγήτρια είχε αποσπαστεί εδώ και καιρό στην κεντρική υπηρεσία του Υπουργείου Παιδείας . Το θέμα όπως είναι λογικό παίρνει διαστάσεις λόγω της έκρυθμης κατάστασης που επικρατεί στο χώρο της Παιδείας με τους εκπαιδευτικούς να είναι έτοιμοι για πόλεμο με την κυβέρνηση, λόγω της διαθεσιμότητας . Μόλις την περασμένη εβδομάδα δημοσιεύτηκαν πάνω από 2000 ονόματα εκπαιδευτικών που τίθενται σε διαθεσιμότητα.

Διαβάστε περισσότερα για την κυρία του κυρίου ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom