Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

Ναζιστική επιδρομή


Το «Ποντίκι» κυκλοφορεί την Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, με πρωτοσέλιδο τίτλο
«Ναζιστική επιδρομή» και αναλυτικό – αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για το στόχο και τη διείσδυση σε σχολεία και εργατικές - λαϊκές γειτονιές. Η πρώτη δολοφονία Έλληνα δείχνει την «επόμενη μέρα». (Σελ. 3, 4, 44-45)

ΣΥΡΙΖΑ: Το σχέδιο κατά της κοινωνικής κρίσης. Οι βασικές πτυχές του κυβερνητικού προγράμματος όπως τις παρουσίασε ο Αλέξης Τσίπρας. (Σελ. 6,7)

ΓΕΡΜΑΝΙΑ - ΕΚΛΟΓΕΣ: Ισχύς για τη Μέρκελ η υποταγή του Νότου. Με εκβιασμούς και ύπουλες απειλές η Γερμανίδα καγκελάριος προσπαθεί να κερδίσει τους ψηφοφόρους. (Σελ. 9 -11)

ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ: Συνωστισμός «γαμπρών» εν όψει πώλησης. Η πρώτη ιδιωτικοποίηση που τραβά το ενδιαφέρον πολλών μεγάλων Ελλήνων. (Σελ. 10,11)

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ – ΔΑΣΗ: Τα «καίνε» με εντολή των δανειστών. Με εντολές της Task Force και της Παγκόσμιας Τράπεζας τα παραδίδουν στις ορέξεις κάθε πικραμένου. (Σελ. 51)

ΣΤΟ περιοδικό για την Υγεία «IN VITRO»: Οι υπερτροφές που δεν πρέπει να λείπουν από το διαιτολόγιό μας. Ακόμη: Έφτιαξαν μίνι-εγκεφάλους στο εργαστήριο / Τέσσερις στους δέκα Έλληνες πάσχουν από κάποιο χρόνιο νόσημα - Τι δείχνει η έρευνα της ΕΣΔΥ / Όταν οι φουσκωμένοι μύες γίνονται εμμονή / Ποιοι είναι οι «δολοφόνοι» του sex;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom