Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2013

Κλειστό το κέντρο - Σε εξέλιξη πορεία εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ και το Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο (βίντεο)


Σε εξέλιξη βρίσκεται η πορεία των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ, η οποία ξεκίνησε από την Ομόνοια και συνεχίστηκε προς το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους. 

Αυτήν την ώρα οι εργαζόμενοι κατευθύνονται προς τη Βουλή. Στην κεφαλή της πορείας είναι ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Στρατούλης, οι βουλευτές των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Ραχήλ Μακρή και Τέρενς Κουίκ και ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ, Βασίλης Οικονόμου.

Μικροένταση σημειώθηκε κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης έξω από το ΓΛΚ, καθώς εργαζόμενοι πέταξαν στην είσοδο μπουκάλια με νερό.

Οι συγκεντρωμένοι διαμαρτύρονται για τη δρομολογημένη ιδιωτικοποίηση της επιχείρησης. Κλειστή είναι αυτήν την ώρα η Σταδίου,η Πανεπιστημίου και σχεδόν όλοι οι δρόμοι γύρω από το Σύνταγμα και την Βουλή.




Σε εξέλιξη και το πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιούν την ίδια ώρα στα Προπύλαια καθηγητές, πανεπιστημιακοί και φοιτητές.

Εν τω μεταξύ, με την ονομαστική ψηφοφορία μετά από αίτημα του ΣΥΡΙΖΑ και εν μέσω αντιδράσεων ολοκληρώνεται το βράδυ στη βουλή η συζήτηση του νομοσχεδίου του υπουργείου Παιδείας για το νέο λύκειο.

Η ΟΛΜΕ πραγματοποιεί πανελλαδική συγκέντρωση στα γραφεία της (Ερμού και Κορνάρου) στις 18:30, ενώ θα ακολουθήσει πορεία στο Σύνταγμα. Παράλληλα, συλλαλητήριο στις 18:30 έξω από τη Βουλή πραγματοποιεί ο ΣΥΡΙΖΑ.

Το ΠΑΜΕ πραγματοποιεί συγκέντρωση στην Ομόνοια στις 19:00, στις 18:30 στο Άγαλμα Βενιζέλου στη Θεσσαλονίκη, καθώς και σε άλλες μεγάλες πόλεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom