Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2013

Σαν κλέφτης στην Αστυνομοκρατούμενη Θεσσαλονίκη ο Σαμαράς - Μόνο οι "φίλοι" της κυβέρνησης ευπρόσδεκτοι στα εγκαίνια της 78ης ΔΕΘ

Ακριβώς στις 11:00 άρχισε η ομιλία του

Αν και τυπωμένο πολλές ώρες πριν το πρωτοσέλιδο της σημερινής Αυγής αποδίδει επακριβώς την πραγματικότητα!
Ενας φοβισμένος ανθρωπάκος,που συνεχώς χασκογελάει,διασχίζει τους χώρους της ΔΕΘ για να φτάσει στην αίθουσα που θα μιλήσει μέσα σε ασφυκτικό κλοιό μπράβων και κολαούζων σε μια Αστυνομοκρατούμενη από 4.000 και πλέον άνδρες Θεσσαλονίκη.


Οπως χαρακτηριστικά γράφει το seleo.gr/ "Μόνο οι "φίλοι" της κυβέρνησης είναι ευπρόσδεκτοι στα εγκαίνια της 78ης ΔΕΘ"

Ήδη από αυτή την ώρα έχει αρχίσει να συγκεντρώνεται κόσμος έξω από την 78η ΔΕΘ για να παρακολουθήσει την εγκαινίασή της από τον Α. Σαμαρά.

Φυσικά, η πρόσβαση δεν είναι ανοιχτή για τον απλό κόσμο, καθώς οι μόνοι που μπορούν να περάσουν είναι όσοι έχουν πρόσκληση ή διαπίστευση για τους δημοσιογράφους. Εκτός φυσικά, από αυτούς που απλά έχουν μία ταυτότητα της ΔΑΠ! Αυτοί έχουν το "ελευθέρας" και περνούν ανενόχλητοι στον χώρο της ΔΕΘ.

Φωτογραφίες που συνοδεύουν το εν λόγω άρθρο δείχνουν το λαό σε απόσταση ασφαλείας από τους χώρους της ΔΕΘ.

Με το που έφθασε στη ΔΕΘ ο πρωθυπουργός Α. Σαμαράς πήγε αμέσως στη αίθουσα "Corona" όπου αναμένεται να εγκαινιάσει την 78η ΔΕΘ και να παραδώσει ομιλία. Όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες, η αίθουσα είναι κατάμεστη από πολιτικούς. Τον Α. Σαμαρά συνόδεψαν οι υπουργοί Α.Γεωργιάδης, Γ. Βρούτσης, Δ. Αβραμόπουλος, καθώς και άλλοι πολιτικοί παράγοντες.
alt

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom