Πέμπτη 2 Μαΐου 2013

Πράματα και θάματα από Κυβέρνηση,Τρόικα και Μέρκελ! Μέχρι... και νεκρούς ανασταίνουν

Το «Ποντίκι» κυκλοφορεί σήμερα Πέμπτη, 2 Μαΐου, με πρωτοσέλιδο τίτλο «Και νεκρούς ανασταίνουν» και αναλυτικό ρεπορτάζ για το πώς «θάβουν» την ανεργία και «ξεθάβουν»… πλεόνασμα. Πως γίνεται ανάπτυξη – μαϊμού για το χατίρι των εργολάβων και εξηγεί πως με το με γερμανικό φραγγέλιο πάμε για «κούρεμα» από Σεπτέμβριο (Σελ 2,4,5)

ΠΑΣΟΚ: Σύγκρουση κορυφής για τα οικονομικά. Η «πράσινη τρύπα» άνω των 110 εκατ. ευρώ στο κόμμα βάζει φωτιά στις λεπτές ισορροπίες Βενιζέλου – Παπανδρέου. (Σελ 9)
ΟΠΑΠ: Νέα αφεντικά, αρχίζει νέος «τζόγος». Μόνο η κυβέρνηση… ξέγνοιασε. Απόλυτος κυρίαρχος του παιχνιδιού ως επιχειρηματικό σχήμα ο νέος ιδιοκτήτης του Οργανισμού. (Σελ 16,17)
ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ: Τι έγραφε για Αιγαίο, πετρέλαια και διχοτόμηση. Λαυράκι από το βιβλίο «Από το ΠΑΚ στο ΠΑΣΟΚ, λόγοι, άρθρα, συνεντεύξεις, δηλώσεις του Α.Γ. Παπανδρέου». (Σελ 18,19)
ΔΕΗ: Αυξήσεις τον Ιούλιο αντί για… μείωση, ενώ το υπ. Περιβάλλοντος θριαμβολογεί για τις μηδενικές αυξήσεις, η γνωμοδότηση της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας το ξεμπροστιάζει... σημειώνοντας ότι έπρεπε να γίνουν μειώσεις στο οικιακό ρεύμα (Σελ 20)
ΣΤΟ «ΠΡΑΣΙΝΟ ΠΟΝΤΙΚΙ»: «Η ‘’σφαγή’’ των μελισσών»: Το σύνδρομο αιφνιδίου θανάτου των μελισσών σε ολόκληρο τον κόσμο και τα οικονομικά και πολιτικά συμφέροντα που σκοτώνουν τους «μεταφορείς» της ζωής στο όνομα επικίνδυνων φυτοφαρμάκων και δισεκατομμυρίων ευρώ.
Ακόμα: Τι έχουν οι έρμες επενδύσεις και ψοφούν / Αυθαίρετα: πολιτική αποτυχία και ευτελισμός / Τα must do του οικονομικού δροσισμού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom