Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012

Φωτορεπορτάζ από τη χτεσινή συγκέντρωση φαρμάκων και υγειονομικού υλικού στου Ζωγράφου



Οταν το κράτος αδιαφορεί εγκληματικά για την υγεία των πολιτών του και οι εφοπλιστές αρκούνται απλά και μόνο σε φαεινές ιδέες,τις οποίες προβάλουν μάλιστα ως φιλανθρωπικό τους έργο,τότε το βάρος πέφτει στις πλάτες του λαού.

Ενός λαού που ακόμα και στη χειρότερη οικονομική του κατάσταση εξακολουθεί να είναι ευαίσθητος,να έχει φιλότιμο και να νοιάζεται με πράξεις το διπλανό του.

Αυτό φάνηκε και χτες στο Δήμο Ζωγράφου,που στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας(!) του ΣΚΑΪ «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ και στην ΥΓΕΙΑ», συγκεντρώθηκαν φάρμακα και υγειονομικό υλικό, από τις 9 το πρωί έως τις 12 το μεσημέρι, στην πλατεία Αλεξανδρή (πρώην πλατεία Γαρδένια).

Διακριτική αντί για δυναμική και μπροστάρικη η συμμετοχή της Αρχιεπισκοπής Αθηνών,όπως του ιατρικού συλλόγου και του δήμου.
Σ' αυτές τις πολύ δύσκολες μέρες για το λαό πιστεύουμε πως η παρουσία του δήμου,της εκκλησίας,του ιατρικού συλλόγου και λοιπών φορέων θα πρέπει να είναι συχνότερη  για να μην πούμε πανταχού παρούσα,με τις όποιες δυνάμεις διαθέτουν.Μην ξεχνάμε πως η εκκλησία διαθέτει και μια περιουσία.Για πότε την φυλάει;

Τα φάρμακα και το υγειονομικό υλικό, που συγκεντρώθηκαν στου Ζωγράφου,παρελήφθησαν από γιατρούς του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών για το ιατρείο της «Κοινωνικής Αποστολής», όπου και θα γίνει η διαλογή και κατηγοριοποίησή τους.

Το ιατρείο της «Κοινωνικής Αποστολής» λειτουργεί στα γραφεία του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, στην οδό Σεβαστουπόλεως 113, κάθε μέρα από τις 09.00 το πρωί έως τις 14.00 το μεσημέρι, εκτός Σαββάτου και Κυριακής. Για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το ιατρείο της «Κοινωνικής Αποστολής» κάθε μέρα από τις 09.00 το πρωί έως τις 17.00 το απόγευμα, εκτός Σαββάτου και Κυριακής, στο 210-3847374.

Το ιατρείο της «Κοινωνικής Αποστολής» δέχεται ασθενείς, οι οποίοι είναι ανασφάλιστοι καθώς και τα μέλη των οικογενειών τους. Εκεί, μπορούν να εξετάζονται και να παραλαμβάνουν τα φάρμακά τους. Θα πρέπει να προσκομίζουν: 1)ταυτότητα ή διαβατήριο ή δίπλωμα οδήγησης, ώστε να αποδεικνύεται η ταυτότητά τους, 2)Βιβλιάριο Υγείας το οποίο έχει λήξει, 3) Κάρτα ανεργίας, η οποία επίσης έχει λήξει.

Δείτε φωτογραφίες από τη χτεσινή εκδήλωση εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom