Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

Πρωτοφανή μέτρα ασφαλείας στην Ευελπίδων,μία κλούβα και μια διμοιρία των ΜΑΤ για κάθε κρατούμενο!


Περισσότερες από 12 κλούβες και 12 διμοιρίες των ΜΑΤ περιμένουν στα δικαστήρια της Ευελπίδων τους 12 συλληφθέντες της πρωτοφανούς εισβολής στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας.
Μέτρα κατόπιν εορτής, μπορεί να σκεφτεί κανείς...
Μετά το φιάσκο στο υπουργείο Άμυνας, όταν απεργοί εργαζόμενοι στα ναυπηγεία Σκαραμαγκά εισέβαλαν στο (υποτίθεται) καλύτερα φυλασσόμενο μερος της χώρας, στην «καρδιά» της εθνικής ασφάλειας, η αστυνομία παίρνει μέτρα για να μην επαναληφθούν οι εικόνες της Πέμπτης. 
Φρούριο η Ευελπίδων, κλειστοί όλοι οι γύρω δρόμοι!
Μικροένταση επικράτησε όταν οι δυνάμεις των ΜΑΤ ζήτησαν από τους συγγενείς και φίλους των 12 συλληφθέντων να απομακρυνθούν από το χώρο των δικαστηρίων. 

Οι συλληφθέντες πέρασαν το βράδυ στην Ασφάλεια. Από εκεί, λίγο πριν από τις 10:00 ξεκίνησαν για την ΕΔΕ στη λεωφόρο Αθηνών για την καθιερωμένη δακτυλοσκόπηση και φωτογράφιση και στη συνέχεια θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Στα δικαστήρια όπου σήμερα οδηγούνται οι 12 συλληφθέντες των επεισοδίων της Πέμπτης πρόκειται να βρεθούν εργαζόμενοι από τα σωματεία μετάλλου Αθήνας και Πειραιά και από το σωματείο Τρίαινα (οι εργαζόμενοι στα ναυπηγεία Σκαραμαγκά). 

Περισσότερα από 800 άτομα συγκεντρώθηκαν από νωρίς το πρωί στο Πεδίο του Άρεως κι από εκεί πορεύτηκαν στα δικαστήρια, σε ένδειξη συμπαράστασης στους συναδέλφους τους που έχουν συλληφθεί. Λόγω της πορείας έκλεισε η οδός Μαυροματαίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom