Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012

Aγρια καταδίωξη τη νύχτα,πυροβολισμοί και σύλληψη του δραπέτη του νοσοκομείου Τρικάλων


Αγρια καταδίωξη τη νύχτα στον Κόκκινο Μύλο. 

Αστυνομικοί της ΔΙΑΣ εντόπισαν ύποπτο ΙΧ με επιβάτες 4 Αλβανούς,οι οποίοι όπως αποδείχτηκε ήταν οι 3 τρεις που βοήθησαν ομοεθνή τους κρατούμενο να αποδράσει από το νοσοκομείο Τρικάλων μαζί με το δραπέτη. Οταν οι αστυνομικοί έγιναν αντιληπτοί, οι Αλβανοί πυροβόλησαν εναντίον τους με καλάσνικοφ και ακολούθησε ανθρωποκυνηγητό στο οποίο συμμετείχαν μεταξύ άλλων και δυνάμεις των ΕΚΑΜ, που έσπευσαν προς ενίσχυση καθώς και το ελικόπτερο της ΕΛΑΣ. 

Οι κακοποιοί εγκλωβίστηκαν στο νεκροταφείο του Κόκκινου Μύλου. Ο δραπέτης, που σύμφωνα με πληροφορίες εκτίει ποινή για εμπορία ναρκωτικών, μπήκε σε μία πολυκατοικία για να κρυφτεί. Τελικά, βγήκε έξω μόνος του, κάθησε στα γόνατα και σχεδόν παραδόθηκε. Οι συνεργοί του κατάφεραν να διαφύγουν, ενώ σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες συνελήφθη ένας απο αυτούς.

Ο άνδρας είχε αποδράσει με θεαματικό τρόπο απο το νοσοκομείο των Τρικάλων, το απόγευμα της Παρασκευής, όπου 3 Αλβανοί εισέβαλαν με καλάσνικοφ στο Νοσοκομείο, πυροβόλησαν στον αέρα, χτύπησαν ειδικούς φρουρούς και έφυγαν μαζί με συμπατριώτη τους που είχε μεταφερθεί από τις Φυλακές Τρικάλων!

Σύμφωνα με νεώτερες πληροφορίες συνελήφθη ένας απο τους 3 που κατάφεραν να ξεφύγουν,ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται η γιγαντιαία επιχείρηση για τον εντοπισμό των υπολοίπων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom