Κυριακή 15 Ιουλίου 2012

Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα για την Εθνική Νέων - Στις 21:30 ο τελικός με την Ισπανία από την ΕΤ1


Η ώρα της Εθνική Νέων έφτασε. Η ομάδα του του Κώστα Τσάνα θα διεκδικήσει απέναντι στην Ισπανία  (απόψε στις 21:30 με τηλεοπτική μετάδοση από την ΕΤ1) το τρόπαιο της Πρωταθλήτριας Ευρώπης, στον τελικό του Euro 2012 U-19.

Oι δύο ομάδες είχαν συναντηθεί και στην πρεμιέρα της διοργάνωσης με τους Έλληνες να γνωρίζουν την ήττα με 2-1 και τώρα να ψάχνουν τη ρεβάνς που θα τους φέρει στο πιο ψηλό σκαλί της Ευρώπης.
Επίσης Ισπανία - Ελλάδα για τον ίδιο θεσμό έχουν φτάσει άλλες δύο φορές (2007 και 1997) αντιμέτωπες στον τελικό,με νικήτρια και τις δύο την Ισπανική ομάδα!

Ο Κώστας Τσάνας αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με σύστημα 4-2-3-1. Τη θέση του τιμωρημένου Καπίνο κάτω από τα δοκάρια θα πάρει ο Διούδης. Στο δεξί άκρο της άμυνας θα ξεκινήσει ο Μαρινάκης, στο αριστερό ο Σταφυλλίδης και στο κέντρο το δίδυμο θα είναι Μπουγαϊδης και Κουρμπέλης.

Το ρόλο αμυντικών χαφ θα έχουν οι Μπάλλας και Φουρλάνος. Αριστερά θα παίξει ο Μαυρίας, δεξιά ο Γιαννιώτα και σε ελεύθερο ρόλο ο Κατίδης πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Διαμαντάκο.

Την ελληνική αποστοκή συμπληρώνουν οι Τσιντώτας, Τριανταφυλλόπουλος, Ρουγκάλας, Λυκογιάννης, Βούζας, Μπακασέτας και Μπουχαλάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom