Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

Σήμερα κληρώνει ο... Πρωθυπουργός! "Ναυάγιο"(;) με Παπαδήμο


Κατά τα φαινόμενα τα δύο μεγάλα παιδιά της πολιτικής μας σκηνής τελείωσαν τις τριήμερες ασκήσεις κυβίστησης και κατέληξαν στο όνομα του "συναινετικού" πρωθυπουργού τα μεσάνυχτα!

Πλην όμως το φυλάνε ως κόρην οφθαλμού και θα το αποκαλύψει ο Γιωργάκης σήμερα το πρωί στον ανώτατο άρχοντα της χώρας.Η λύση Παπαδήμου λέγεται ότι ναυάγησε(;) για δύο λόγους:από πλευράς ΠΑΣΟΚ γιατί αντέδρασε ο Βενιζέλος στην απαίτησή του να στελεχώσει το οικονομικό επιτελείο με δικούς του ανθρώπους και από πλευράς ΝΔ γιατί δεν ήθελε ο ίδιος ο κύριος Παπαδήμος να προχωρήσει έχοντας σε εκκρεμότητα την άρνηση Σαμαρά να υπογράψει την κοινή επιστολή προς τους Ευρωπαίους εταίρους μας σχετικά με την τήρηση της συμφωνίας της 26ης Οκτωβρίου.

Στο παρασκήνιο υπήρξε έντονος πόλεμος μεταξύ των υποστηρικτών της υποψηφιότητας Παπαδήμου και του υπουργού Οικονομικών Ευάγγελου Βενιζέλου, αλλά και άλλων υπουργών. Αν δεν αλλάξει δραματικά κάτι τις τελευταίες ώρες, η υποψηφιότητα Παπαδήμου θεωρείται οριστικά καμμένη.

Στις 12:20 τα μεσάνυχτα τελείωσε η σύσκεψη των επιτελών του ΠΑΣΟΚ (Γ. Παπανδρέου, Ευ. Βενιζέλου, Ν. Αθανασάκη αλλά και του Προέδρου της Βουλής)στο γραφείο του πρωθυπουργού στη Βουλή!

Λίγο νωρίτερα είχε τελειώσει η σύσκεψη των επιτελών της ΝΔ και σε δηλώσεις του ο εκπρόσωπος Τύπου της αντιπολίτευσης πέταξε το μπαλάκι στην κυβέρνηση για την ανακοίνωση του ονόματος του νέου πρωθυπουργού. Ο Γιάννης Μιχελάκης υποστήριξε επίσης ότι ο Αντώνης Σαμαράς έχει δώσει τη διαβεβαίωση του ότι η ΝΔ θα ψηφίσει την νέα δανειακή σύμβαση. Έκανε λόγο για σκόπιμη διαστρέβλωση από ορισμένους για να καλύψουν δικά τους προβλήματα.

Παράλληλα επανέλαβε με κατηγορηματικό τρόπο ότι οι εκλογές θα γίνουν στις 19 Φεβρουαρίου.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος διέψευσε κατηγορηματικά τα σενάρια για τον Φ.Πετσάλνικο,πράγμα που έκανε και ο πρόεδρος της Βουλής σε συνομιλία που είχε με δημοσιογράφους αργά τη νύχτα,ενώ εξακολουθεί να παίζει  το όνομα του Α.Κακλαμάνη(!!!),δεν αποκλείεται όμως και όνομα - έκπληξη πέρα από τα γνωστά που πηγαινοέρχονται από την Κυριακή.

Αργά τη νύχτα διάφορες φήμες έφερναν και τη Βάσω Παπανδρέου ως την πρώτη Ελληνίδα Πρωθυπουργό!!!!!

Εν αναμονή λοιπόν μέχρι να επισκεφθεί,σήμερα το πρωί,ο Γιώργος Παπανδρέου τον πρόεδρο της Δημοκρατίας,στον οποίο θα ανακοινώσει και το όνομα του νέου πρωθυπουργού.
Ας ελπίσουμε να μη μεσολαβήσει κάτι άλλο και να έχουν εξαντληθεί και τα εσωκομματικά παιχνίδια των δύο ηγετών,που βέβαια είναι για το θεαθήναι μπας και ξεγελάσουν κανέναν οπαδό,ώστε να λάβει τέλος το θέατρο της κολοτούμπας  που μας ανάγκασαν να παρακολουθούμε επί τριήμερον!

1 σχόλιο:

Λιακάδα είπε...

"Η λύση Παπαδήμου λέγεται ότι ναυάγησε(;) για δύο λόγους:από πλευράς ΠΑΣΟΚ γιατί αντέδρασε ο Βενιζέλος στην απαίτησή του να στελεχώσει το οικονομικό επιτελείο με δικούς του ανθρώπους"
Ακόμα και την ύστατη στιγμη τα μικρο ή μεγαλοσυμφεροντά τους βάζουν πανω απο την Ελλάδα!Μονο αν φύγουν από τη μέση Ολοι όσιι έχουν ενεργά εμπλακει στο Μνημόνιο θα μπορέσει να βρεθεί μιακυβερνηση προσωρινή μέχρι να ψηφίσουμε πάλι. Με τα τσιράκια του Βενιζέλου επάνω απλά θα αλλάξει ο μανωλιός και θα φορέσει τα ρούχα του αλλοιώς! Κρυφτούλι παίζουν οι αθλιοι!

Read more: Go to TOP and Bottom