Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011

ΤΑ ΝΕΑ Πάρου-Αντιπάρου


Αυτό που η χώρα «πληρώνει», συνεχίζεται στον Δήμο Πάρου
Κεμπάρης ο Βλαχογιάννης... με τα λεφτά των δημοτών
«Όμως ο δήμαρχος έκανε ότι δεν κατάλαβε την εγκύκλιο, αφού κατά τον Χρ. Βλαχογιάννη και τις καταστάσεις μισθοδοσίας Δευτέρα και Τρίτη 17 και 18/10 δεν έκανε κανείς απεργία και κατάληψη στον δήμο Πάρου, παρά του ότι υπάρχουν οι φωτογραφίες με κλειστό το δημαρχείο. Έχουν πληρωθεί όλοι κανονικά!».

Ομόφωνα δεκτή η πρόταση Λεβεντάκη
Αρκετά χρήματα στην Αντίπαρο από ΔΛΤ
«Το 30% των εσόδων του Λιμενικού Ταμείου Πάρου - Αντιπάρου κάθε χρόνο θα πηγαίνουν για έργα υποδομής στη χερσαία λιμενική ζώνη του Δήμου Αντιπάρου. Η πρόταση του Δημάρχου Αντιπάρου κ. Γιάννη Λεβεντάκη έγινε ομόφωνα δεκτή από το Διοικητικό Συμβούλιο του Λιμενικού Ταμείου, στη μονοθεματική συνεδρίαση που έγινε το μεσημέρι της 2/11/11».

Τουριστική προβολή με φωτοτυπίες!
«Έτσι, για τη διεθνή έκθεση τουρισμού Λονδίνου που ξεκινά αυτό το Σαββατοκύριακο, ο Δήμος Πάρου πηγαίνει εκεί με 100 φωτοτυπίες του χάρτη του νησιού μας! Δηλαδή, το γέλιο που θα προκαλέσει στους υπόλοιπους συμμετέχοντες δεν θα έχει προηγούμενο».

Αντιμνημονιακό πνεύμα και στην Πάρο
«Αυτοί που πραγματικά έκλεψαν την παράσταση από τους θεατές της παρέλασης ήταν οι φίλοι της Πρωτοβουλίας Πολιτών Πάρου που είχαν συγκεντρωθεί στον πεζόδρομο της παραλίας και κρατούσαν όλοι μαύρες σημαίες».

Ψίθυροι... της Μαρινέλλας
«Χάσατε τα καλύτερα στη συνεδρίαση του Λιμενικού Ταμείου που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 2/11. Οι εξέδρες (καρέκλες) λοιπόν, είχαν καταληφθεί από τους Αντιπαριώτες φαν του Λεβεντάκη. Ήταν σαν να έπαιζε η Πάρος εκτός έδρας. Ευτυχώς που οι Αντιπαριώτες δεν έκαναν ντου. Θα έπαιρναν εντελώς την εξέδρα».

Η «Πάρος - ΑΞΙΑ» βάζει θέμα για το εμπορικό λιμάνι
«Οι δημοτικοί σύμβουλοι της δημοτικής παράταξης «Πάρος - ΑΞΙΑ» επαναφέρουν το θέμα του εμπορικού λιμανιού με αίτημα τους προς το προεδρείο του δημοτικού συμβουλίου Πάρου».

Τι γίνεται με το Γυμνάσιο Παροικιάς;
«Είναι ολοφάνερο ότι στο κύριο αυτό ζήτημα παιδείας για την Πάρο ο Δήμος δεν εμφανίζεται πουθενά! Αποφεύγει (όπως ο διάολος το λιβάνι) κάθε εμπλοκή του με το θέμα. Αρνείται ακόμα να συμμετέχει και σε πράγματα που είναι πλέον αρμοδιότητάς του σύμφωνα με το νόμο «Καλλικράτης».

Συνεδρίαση Δημοτικής Κοινότητας Παροικιάς
«Κύρια θέματα που απασχόλησαν το συμβούλιο ήταν οι εισηγήσεις φορέων, συλλόγων και πολιτών, για την ένταξη έργων στα τεχνικά προγράμματα 2012 του Δήμου Πάρου, Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πάρου - Αντιπάρου και ΔΕΥΑΠ».

Λόγος: Ένας χρόνος με το 49,9% στην απέξω... Του Δ.Μ.Μ.
«Απέναντί της εκείνη η παρέα (που στο πέρασμα των ημερών έγινε τοπικό κίνημα) βρήκε υπουργούς, υπερυπουργούς, βουλευτάδες, συστήματα δεκαετιών στο νησί με βαθιές ρίζες, ένα δήμο με «μεροκάματα» και λοιπές όπως είπαμε «προοδευτικές» δυνάμεις».

Το χαμένο «πνεύμα» του ΑΟΠ και το «κόλπο γκρόσσο» του Αστέρα! Του Μιχ. Παπαδάκη
«Ο προπονητής της ομάδας Αντ. Ερρίκος περνά τη φάση που χαρτογραφεί το τοπίο στην ομίχλη. Σχημάτισε την «ιδία αντίληψη» για τους ποδοσφαιριστές του που σίγουρα θα ήταν πολύ διαφορετική απ' όσα μπορεί να είχε, απλώς, ακουστά».

Και όμως, έχασε! ΑΟΠ - Άνω Μερά 0-1
«Μπορεί ο ΑΟΠ να είχε πολλές απώλειες ποδοσφαιριστών λόγω τραυματισμών και άλλων υποχρεώσεων, όμως το περασμένο Σάββατο ήταν η ομάδα που θα μπορούσε να πάρει εκείνη τους τρεις βαθμούς της νίκης. Δεν το κατάφερε. Μπήκε υπεροπτικά μέσα στον αγωνιστικό χώρο και έπαιζε σύστημα «τσάκα - τσούκου ball» στο πρώτο ημίωρο της συνάντησης».
http://fileleutheros.pblogs.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom