Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

Μίκης Θεοδωράκης:Είναι επικίνδυνος ο Παπανδρέου


ΚΙΝΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ
spitha-kap.gr 
3-11-2011

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 
Δήλωση του Μίκη Θεοδωράκη για τη στάση του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου στις τραγικές ώρες που διανύει η Ελλάδα

 Ε Π Ι Κ Ι Ν Δ Υ Ν Ο Σ !
«Δύο τινά μπορεί να συμβαίνουν:

Είτε ο Γιώργος Παπανδρέου τα έχει εντελώς χαμένα προκειμένου να κρατηθεί στην καρέκλα του Πρωθυπουργού και φέρεται σαν ταύρος εν υαλοπωλείω προκαλώντας διεθνή κρίση με κύριο θύμα την ίδια την χώρα του.

Είτε περιβάλλεται από άγνωστους σε μας διεθνείς συμβούλους, που αποβλέπουν στην κρίση των χρηματιστηρίων προκειμένου να αποκομίσουν τεράστια οικονομικά οφέλη αποδιοργανώνοντας το πολιτικό μας σύστημα και μηδενίζοντας το όποιο διεθνές κύρος είχε απομείνει για τη χώρα μας.

Με δύο μόνο λέξεις κατάντησε την Ελλάδα περίγελω και ηθικό ράκος σε όλο τον κόσμο. Από την άποψη αυτή έχει καταστεί επικίνδυνος για την ίδια την επιβίωση της χώρας και του λαού. Είναι απίστευτο το ότι ο σημερινός πρωθυπουργός με τη συμπεριφορά του όχι μόνο εμφανίζει την Ελλάδα αναξιόπιστη και αφερέγγυα διεθνώς αλλά και δίνει την δυνατότητα στην κ. Μέρκελ και στον κ. Σαρκοζί να μας υποδεικνύουν τι ερώτημα θα έχει το δημοψήφισμα στο οποίο προσπαθεί να μας σύρει η κυβέρνησή μας.

Όμως τα πραγματικά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε σήμερα δεν λύνονται με εκβιαστικά διλήμματα αλλά μόνο με ελεύθερες εκλογές, μέσα από τις οποίες θα αναδειχθεί η πραγματική θέληση του ελληνικού λαού»

4 σχόλια:

ANNA FLO είπε...

Τώρα και ο Θοδωράκης είναι υπέρ της ΕΕ;;;Τι γίνεται Δημήτρη, δεν καταλαβαίνω τίποτε με δαύτους..Ο Σαμαράς ζητάει εκτός από κυβέρνηση μεταβατική για εκλογές-λογικό- και να ψηφίσει η βουλή η τωρινή τη συμφωνία. Εκείνος δηλ γιατί δεν δέχθηκε να την ψηφίσει με 180 ψήφους εξαρχής;;;;
Καλά ....για την καρέκλα ολοι τους μα όλοι τους πουλάνε και τη μάνα τους!!!!!!!!!!!!!
Καλησπέρα

marianaonice είπε...

Aλλαλούμ πραγματικό!
Κανείς δεν ξέρει τι θέλει και τι κάνει αλλά όλοι τρέχουν να σώσουν τα τομάρια τους και τη λεία τους από το πλιατσικολόγημα της χώρας!

zeidoron dtsoukas είπε...

Ε!τι βλάκας είναι ο Σαμαράς Αννα μου;
Και το λύκο και το πρόβατο.
Την ίδια σχολή έχουν τελειώσει με το Γιωργάκη,μη το ξεχνάς.
Αλίμονο σε μας να λες,όσο για τις καρέκλες είναι τόσο γλυκές και προσοδοφόρες οι άτιμες που πρέπει να είσαι πολύ υπεράνω για να αντισταθείς και 'γω μεχρί τώρα ελάχιστους τέτοιους έχω συναντήσει.
Να είσαι καλά,και να περιμένεις τα πιο απίθανα μ' αυτούς που μπλέξαμε.
Καλό βράδυ!

zeidoron dtsoukas είπε...

Μαριάννα αν κατάλαβα καλά ο Γιωργάκης πρέπει να έχει κάποιες εκκρεμότητες ακόμα να ταχτοποιήσει γι' αυτό και δεν λέει να ξεκολλήσει από την καρέκλα του.Εκείνα τα προβατάκια που χειροκροτάνε από κάτω δεν καταλαβαίνω τι ρόλο παίζουν.σε τι ελπίζουν;
Δεν σκέφτονται ότι αύριο δεν θα είναι βουλευτές και δεν θα έχουν που να κρυφτούν.Δεν ξέρω τι να πω,ντροπή τους μόνο.
Να είσαι καλά,καλό βράδυ!

Read more: Go to TOP and Bottom