Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2011

Η Ελλάδα χάνεται και το ΠΑΣΟΚ... χτενίζεται

Επόμενο είναι μαζί με τη χώρα να καταποντίζεται και το Κυβερνών κόμμα.Μέσα λοιπόν σ' αυτή την καταιγίδα οι λιμοκοντόροι "δελφίνοι" του ΠΑΣΟΚ αντί να παλέψουν για τη σωτηρία του σκάφους φροντίζουν για τη δική τους επόμενη μέρα!

Με τίτλο "Πόλεμος δελφίνων για τη διαδοχή" κυκλοφορεί αύριο η Realnews, η οποία αναφέρεται στις εσωκομματικές κόντρες στο ΠΑΣΟΚ την ώρα που η χώρα βυθίζεται και με "τον Γιώργο τροχονόμο"!

Στο αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της η εφημερίδα επισημαίνει ότι είναι "στο επίκεντρο προσωπικών στρατηγικών και συγκρούσεων ακόμη και το πότε θα στηθούν οι εθνικές κάλπες", σημειώνοντας μάλιστα ότι "η μάχη των μνηστήρων φούντωσε μετά τη ΔΕΘ, καθώς ο Γιώργος Παπανδρέου δεν ξεκαθάρισε αν θα ηγηθεί του ΠΑΣΟΚ στις επόμενες εκλογές".

Η Realnews αποκαλύπτει ποια στελέχη της κυβέρνησης θέλουν κάλπες τον Νοέμβριο, ποια "ψηφίζουν" συγκυβέρνηση και ποιά θέλουν εξάντληση της τετραετίας.

Στο ίδιο μήκος κύματος, η εφημερίδα φιλοξενεί δυο συνεντεύξεις που θα συζητηθούν:
- του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Χρήστου Παπουτσή, ο οποίος δηλώνει "κάποιοι στο ΠΑΣΟΚ εμφανίζονται με πλεόνασμα ανοησίας"

- του πρώην πρωθυπουργικού συμβούλου Νίκου Κοτζιά, ο οποίος παρατηρεί: "οι δελφίνοι φαντάζουν γίγαντες, μα είναι νάνοι".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom