Τετάρτη 3 Αυγούστου 2011

Για το φίλο το Λάκη το μικρομεσαίο


Η ανάρτηση που ακολουθεί γράφτηκε για το φίλο το Λάκη αλλά και κάθε μικρομεσαίο επιχειρηματία.

Σαφώς και η οικονομική  κρίση που περνάμε σαν χώρα μας πλήττει όλους και ο κάθε ένας ψάχνει τρόπους για όσο το δυνατόν λιγότερες απώλειες και ασφαλή πλεύση της επιχείρησής του.
Ομως αγαπητέ φίλε εφαρμόζοντας την ίδια πολιτική των περικοπών και των απολύσεων,που εφαρμόζει δυο χρόνια τώρα η Κυβέρνηση και καταφέρνει μόνο να αυξάνει το δημόσιο χρέος και να εξαθλιώνει το λαό,πιστεύω ότι δεν είναι η ενδεδειγμένη λύση.

Βέβαια το μαγαζί είναι δικός σου κι ότι θέλεις κάνεις αφού η εργατική νομοθεσία "αναβαθμίστηκε" στα μέτρα των εργοδοτών!Θα ήθελα μόνο να σου θυμίσω ότι για να υπάρχει αυτό το μαγαζί κάποιοι άνθρωποι έβαλαν πλάτη,θυσίασαν αμέτρητες προσωπικές τους ώρες κι έκαναν ατελείωτα ταξίδια αμισθί.Γιατί το ήθελαν,γιατί πίστευαν σ' αυτό που έκαναν,γιατί εκτιμούσαν πως θα υπάρχει ανταπόκριση.Και κάτι ακόμα,όταν η κότα πίνει νερό σηκώνει ψηλά το κεφάλι κι ευχαριστεί το Θεό.

Θέλω να πιστεύω πως οι περικοπές του σχεδόν 30%  και η εναλλαγή προσωπικού σαν τα πουκάμισα για να μην αποκτούν δικαιώματα,δεν είναι το ευχαριστώ σου αλλά μια πράξη πανικού που θα την ξαναμελετήσεις γιατί είναι άδικη πέρα για πέρα.

Να είσαι καλά,καλές δουλειές κι αν έχω λάθος διόρθωσέ με!

2 σχόλια:

angel είπε...

....enas filos mou xthes eipe mia poly wraia frash...H OIKONOMIKH KRISH GIA TOUS KAPITALISTES, EINAI EUKAIRIA!!!!
xereis ti shmainei auto kai posa korakia poy tuxainei na forane kathe prwi to koustoumi tou ergodoth ekmetalleuontai to kosmaki pou trexei gia na vgalei ena kommati pswmi?? Giati mono gia pswmi tha mas ftanei se ligo....pou tha paei omws, tha gurisei o troxos, tha eee kai o ftwxos!!!!

zeidoron dtsoukas είπε...

Αγαπητή Angel κάτι μου λέει πως τον ξέρω αυτό το φίλο σου!
Δυστυχώς είναι πολλά τα κοράκια και θα είναι.Αυτή είναι η Ελλάδα των Ελλήνων της αχαριστίας και της απληστίας.Ψυχραιμία...
Να είσαι καλά,καλό βράδυ!

Read more: Go to TOP and Bottom