Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011

Ραντεβού με την Ιστορία



ΤΟ «ΠΟΝΤΙΚΙ» κυκλοφορεί σήμερα Πέμπτη 2 Ιουνίου, με πρωτοσέλιδο τίτλο: «Ραντεβού με την Ιστορία» και αναλυτικό ρεπορτάζ για τις εκατοντάδες χιλιάδες των πολιτών που κατεβαίνουν στις πλατείες, διαδηλώνοντας την αντίθεσή τους στην πρόθεση της κυβέρνησης για νέα μέτρα με την ψήφιση του δεύτερου μνημονίου, το οποίο επικυρώνει το ξεπούλημα της περιουσίας της χώρας. (Σελ. 10-11)

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ: Το νέο μνημόνιο περιγράφει την απόλυτη παράδοση της χώρας στη διεθνή εποπτεία. Όλες οι λεπτομέρειες για το πώς μεθοδεύεται η απόκρυψη των δεσμεύσεων που αναλαμβάνει η κυβέρνηση έναντι της τρόικας. (Σελ. 4-5)

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ: Όλοι εναντίον όλων στο ΠΑΣΟΚ, με την αγωνία για την κυβερνητική σταθερότητα να κορυφώνεται εν όψει της ψήφισης του μεσοπρόθεσμου προγράμματος. Ο προπηλακισμός των βουλευτών από τους «Αγανακτισμένους» το βράδυ της Τρίτης έχει ρίξει πολύ βαριά τη σκιά του πάνω από το κυβερνών κόμμα και τη Βουλή… (Σελ. 12-13)

ΜΙΖΕΣ και κοράκια κυκλοφορούν στο νεκροτομείο… Για όλες τις δουλειές που γίνονται εκεί μέσα σε … νεκρική σιγή, φαίνεται ότι υπάρχει ταρίφα προκειμένου να εξυπηρετηθούν κατά προτεραιότητα… εμπλεκόμενα γραφεία τελετών, αλλά και συγγενείς των νεκρών… Όλα όσα βρήκαν οι επιθεωρητές δημόσιας διοίκησης (σελ 9)

ΣΤΗΜΕΝΑ ΜΑΤΣ: Το ψάρι, ως γνωστόν, βρωμάει από το κεφάλι και οι αποκαλύψεις για τη δυσοσμία και διαφθορά για το ελληνικό επαγγελματικό ποδόσφαιρο φτάνουν σε μεγάλα ψάρια… Έφτασε η στιγμή η δικαιοσύνη να κάνει το καθήκον της. (Σελ. 23)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom