Κυριακή 19 Ιουνίου 2011

Τι συμβαίνει με το δημοτικό σινεμά "ΑΛΕΚΑ" στου Ζωγράφου;


Κοντεύει να βγει ο Ιούνης και ακόμα δεν λειτούργησε το θερινό δημοτικό σινεμά ΑΛΕΚΑ στου Ζωγράφου!

Αγανακτισμένη αναγνώστριά μας, μας πληροφορεί ότι ύστερα από έναν τηλεφωνικό «γύρο» που έκανε στο Δήμο, η απάντηση που τελικά έλαβε είναι πως η καθυστέρηση οφείλεται σε κάποιες διοικητικές εκκρεμότητες και πως το σινεμά πρόκειται να λειτουργήσει περί τα μέσα Ιουλίου! Δηλαδή, πάνω που αρχίζει το άδειασμα της πόλης λόγω θερινών διακοπών!

Και ύστερα λέμε «τι έχουν τα έρμα και ψοφούν;»! Τι έχουν, δηλαδή, αυτές οι έρμες οι δημοτικές επιχειρήσεις και πάνε από το κακό στο χειρότερο; ‘Η μήπως ακριβώς αυτός είναι ο σκοπός; Δηλαδή, να οδηγηθούμε, διά της καθυστέρησης και σιωπηρά, σε ένα ντε φάκτο κλείσιμο του σινεμά, το οποίο ήδη κάποιοι το θεωρούν «φύρα».

Πάντως σε κάθε περίπτωση η ουσία είναι ότι ο Δήμος στερεί -ας ελπίσουμε προς το παρόν- ένα στέκι ψυχαγωγίας από τους δημότες, ενώ το ενοίκιο (έστω και μειωμένο) τρέχει. Ένα στέκι, που είναι μέσα στην καρδιά μιας φοιτητούπολης και που θα μπορούσε, με την κατάλληλη πολιτική και ανθρώπους με μεράκι, να ζωντανέψει, να ανεβάσει τον πήχη, να μαζέψει κόσμο, αλλά και έσοδα, αν και δεν είμαστε της άποψης ότι όλα πρέπει να λειτουργούν με βάση το κέρδος.
http://zografoubloging.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom