Δευτέρα 13 Ιουνίου 2011

Παραλίγο ξύλο "μετά μουσικής" για τα πρόστιμα του ΣΔΟΕ σε πανηγύρι στην Καλαμπάκα


Το άκρον άωτον της φοροβλακείας!
Η είδηση λέει ότι κλιμάκιο του ΣΔΟΕ βρέθηκε σε πανηγύρι στην Καλαμπάκα και μοίρασε τσουχτερά πρόστιμα στους μουσικούς για μαύρο χρήμα!!!!! Συγκεκριμένα οι υπάλληλοι του ΣΔΟΕ  όταν είδαν πολίτες να κολλάνε στο μέτωπο των οργανοπαικτών χαρτονομίσματα των 20 και 50 ευρώ προκειμένου να ακούσουν την παραγγελιά τους λειτούργησαν ακαριαία ως αδιάφθοροι κρατικοί λειτουργοί.

Η είδηση όμως έχει κι απολαυστική συνέχεια,την οποία βρήκαμε στο  kalabakacity:
Επίθεση "μετά μουσικής" δέχθηκε ο αντιδήμαρχος κ. Θοδωρής Αλέκος την περασμένη Πέμπτη το πρωί, όταν κατά την συνάντηση με τους εργαζομένους των ΚΕΠ, εισέβαλε μέλος της ορχήστρας του ανταμώματος Χασιωτών που πήρε πρόστιμο από το κλιμάκιο του ΣΔΟΕ που βρέθηκε εκεί και άρχισε να διαμαρτύρεται.

Οι διαμαρτυρίες ήταν "έντονες" και εκεί που όλα έδειχναν το ενδεχόμενο "σύρραξης" ο κ Γκανούλης ηρέμησε τα πνεύματα και όλοι μαζί κατευθύνθηκαν στον Δήμαρχο κ. Σακελλαρίου ο οποίος με την σειρά του ηρέμησε τους πάντες και δη τον μουσικό ο οποίος αποχώρησε με σχετικό έγγραφο που μάλλον θα καλύψει την παρουσία της ορχήστρας στο αντάμωμα.

Αν καταλάβαμε καλά δηλαδή τα πρόστιμα θα καλύψει η δημοτική αρχή αφού η ορχήστρα είχε κλείσει συμφωνία με το Δήμο για να παίξει στην εκδήλωση!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom