Σάββατο 12 Μαρτίου 2011

Δεν τα κατάφερε ο Αστέρας Μαρμάρων,νικητής του μπαράζ ο Α.Ο. Τήνου στα πέναλτι

Η ομάδα του Α.Ο. Τήνου κατάφερε στα πέναλτι να επικρατήσει του Αστέρα Μαρμάρων Πάρου και να πάρει το εισιτήριο για τα μπαράζ ανόδου στην Α κατηγορία Κυκλάδων σε αγώνα που διεξήχθη σήμερα το απόγευμα, στο Γήπεδο της Ερμούπολης στη Σύρο.
Το πρώτο ημίχρονο έληξε ισόπαλο με σκορ 1-1 αφού και οι δύο ομάδες μοιράστηκαν γκολ και ευκαιρίες. Το γκολ για τον ΑΟ Τήνου σημειώθηκε στο 24ο λεπτό όταν σε αντεπίθεση των τυπικά φιλοξενούμενων, σέντραραν από αριστερά και ο Δομένικος Χριστόφορος με λάθος διώξιμο έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Σερέπα. Όμως με την σέντρα ο Κληρονόμος με δυνατό σουτ από 25 μέτρα ισοφάρισε για τον Αστέρα. Ο πολύ καλός τερματοφύλακας του ΑΟ Τήνου, Καμολίνος ήταν αδύνατον να αντιδράσει.

Στο δεύτερο ημίχρονο δεν άλλαξε κάτι μιας και παρέμεινε το ίδιο σκορ έως το 90ο λεπτό οδηγώντας τις δύο ομάδες στην παράταση.

Στο 8ο λεπτό της παράτασης ο Ρούσσος Γιώργος έδωσε το προβάδισμα για τους Παριανούς όμως ο Τριαντάφυλλος ισοφάρισε λίγο πριν κλείσει το ημίχρονο της παράτασης και πιο συγκεκριμένα στο 114ο λεπτό.

Ο αγώνας οδηγήθηκε στα πέναλτι και εκεί η ομάδα της Τήνου επικράτησε με 2-1 χάρη στα εύστοχα χτυπήματα του Βίδου και του Βιδάλη,για τον Αστέρα ευστόχησε ο Γιάννης Χριστόφορος.
Ντόλκας Δημήτρης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom