Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2024

Πέθανε σήμερα η Γιαγιά Αντιγόνη, ένας καταπληκτικός άνθρωπος, συγγραφέας κι αγαπημένη blogger


Λίγο πριν το 2010 "άνθισε" το διαδίκτυο στη χώρα μας με την εμφάνιση των Blogs και φυσικά των Bloggers.Γνωρίσαμε πολλούς ανθρώπους που ξεχήθηκαν στο ηλεκτρονικό πέλαγος για διαφορετικούς λόγους ο καθένας, άλλους μόνο διαδικτυακά κι άλλους από κοντά.

Ενας απ' αυτούς ήταν και η Πειραιώτισσα Γιαγιά Αντιγόνη, κατά κόσμον Καρμέλα Αντιγόνη Σώρρου, ένας καταπληκτικός άνθρωπος, μία γλυκύτατη και ευγενέστατη γυναίκα που σε κέρδιζε αμέσως, η οποία από μικρή είχε έφεση στο γράψιμο και σημείωνε τα πάντα στο Τετράδιο της, ώσπου αποφάσισε να γράψει δύο υπέροχα βιβλία...

Δυστυχώς η Γιαγιά Αντιγόνη έφυγε σήμερα απ' αυτόν τον μάταιο κόσμο για το μεγάλο ταξίδι στην αιωνιότητα...

Στη μπλογκόσφαιρα βγήκαμε σχεδόν την ίδια επόχη, η Γιαγιά Αντιγόνη τον Οκτώβριο του 2009 και ο υποφαινόμενος τον Ιούλιο του ίδιου έτους.

Ηρεμη επόχη τότε, δεν είχαν αρχίσει ακόμα τα μνημόνια, όμως η πένα της Γιαγιάς Αντιγόνης αν και γλαφυρή και κόσμια δεν χάριζε κάστανα σε κανέναν. Νοιάζονταν πολύ για τους ανθρώπους της βιοπάλης, την καθημερινότητα της κοινωνίας μας... στηλίτευε όλα τα στραβά κι ανάποδα, ενώ οι ιστορίες της από τα παλαιότερα χρόνια ήταν μοναδικές.

Οι αναρτήσεις της την έκαναν πολύ γρήγορα γνωστή και αγαπητή σε όλη την μπλογκογειτονιά μας....

Είχα την τύχη να την συναντήσω από κοντά στην παρουσίαση του πρώτου της βιβλίου "Οι Αύγουστοι" κι άλλη μια φορά σε παρουσίαση βιβλίου της Ρίκης Ματαλλιωτάκη... ήμασταν ήδη φίλοι και ανταλλάσσαμε σχόλια και μηνύματα στο διαδίκτυο όμως από κοντά την θαύμασα και την αγάπησα ακόμα περισσότερο, η μορφή της, ο λόγος της, η προσωπικότητά της με συνεπήραν...

Καλό ταξίδι αγαπημένη Γιαγιά Αντιγόνη, θα σε θυμάμαι πάντα και θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια σου!

Υ.Γ.: Το μπανεράκι του "ΖΕΙΔΩΡΟΝ" φιγουράρει χρόνια στην κορυφή του blog της και δεν θα ξεχάσω ποτέ τη φράση της "Οταν με ρωτάνε τη εφημερίδα διαβάζω τους απαντάω ΖΕΙΔΩΡΟΝ"

Δείτε ΕΔΩ τις παρουσιάσεις των δύο βιβλίων της Γιαγιάς Αντιγόνης με φωτο & βίντεο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom