Παρασκευή 12 Απριλίου 2024

Ιωάννινα: Σταμάτησε το φορτηγό στην Ιόνια Οδό και σακάτεψε στο ξύλο τη γυναίκα του, συνελήφθη για ενδοοικογενειακή βία


Η σύλληψη για ενδοοικογενειακή βία στα Γιάννενα, έγινε από αστυνομικούς στην Ιόνια Οδό. Στο νοσοκομείο η γυναίκα που δέχτηκε την επίθεση του συζύγου της, μέσα στο φορτηγό που βρίσκονταν…

Εικόνες απαράδεκτες και ανεπίτρεπτες στα Ιωάννινα. Με μια γυναίκα να δέχεται επίθεση από τον σύζυγό της, μέσα στο φορτηγό που βρίσκονταν στην Ιόνια Οδό. Η ίδια ειδοποίησε την αστυνομία και λίγο αργότερα ο «νταής» σύζυγος συνελήφθη. 

Τα σημάδια στο πρόσωπο και στο σώμα της γυναίκας, δεν του άφηναν περιθώρια να αρνηθεί τα όσα συνέβησαν νωρίτερα. Ο φορτηγατζής συνελήφθη και πλέον η υπόθεση περνάει στα χέρια εισαγγελέα, που θα κληθεί να αποφασίσει για την τύχη του.

Σε νοσοκομείο μεταφέρθηκε μία γυναίκα, Πολωνικής καταγωγής, μετά από τα χτυπήματα που δέχθηκε από τον σύζυγό της. Η γυναίκα συνόδευε τον άνδρα της, επίσης Πολωνό, στο ταξίδι που έκανε με φορτηγό. 

Βρίσκονταν επί της Ιόνιας Οδού, κοντά στον κόμβο του Τερόβου, όταν κατήγγειλε μέσω του ευρωπαϊκού αριθμού έκτακτης ανάγκης «112» ότι υφίσταται σωματική βία από τον σύζυγό της, χωρίς να δώσει περαιτέρω στοιχεία και πληροφορίες σχετικά με το ακριβές σημείο που βρισκόταν.

Άμεσα κινητοποιήθηκαν αστυνομικές δυνάμεις, με αποτέλεσμα λίγη ώρα αργότερα να εντοπιστεί σε χώρο στάθμευσης της Ιόνιας Οδού φορτηγό όχημα, εντός του οποίου βρέθηκαν ο συλληφθείς και η καταγγέλλουσα σύζυγός του, η οποία έφερε εμφανή τραύματα στο πρόσωπό της.

Σύμφωνα με το epiruspost.gr, από τους αστυνομικούς κλήθηκε στο σημείο ασθενοφόρο, συνοδεία των οποίων η γυναίκα μεταφέρθηκε στο εφημερεύον νοσοκομείο, από όπου έλαβε εξιτήριο λίγες ώρες αργότερα. Ο σύζυγός της συνελήφθη. 

Για το περιστατικό ενημερώθηκε η Εισαγγελία Πρωτοδικών Ιωαννίνων, ενώ προανάκριση ενεργήθηκε από το Γραφείο Αντιμετώπισης Ενδοοικογενειακής Βίας του Αστυνομικού Τμήματος Ιωαννίνων.

https://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom