Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2024

Αγρότες με τρακτέρ «υποδέχονται» τον Λευτέρη Αυγενάκη στην Αλεξανδρούπολη - «Είμαστε έτοιμοι για όλα» (φωτο & βίντεο)


Δεκάδες είναι οι αγρότες και τα τρακτέρ που έχουν κατακλύσει τους δρόμους έξω από το ξενοδοχείο όπου θα βρεθεί ο Λευτέρης Αυγενάκης στην Αλεξανδρούπολη. Σε επιφυλακή βρίσκεται ισχυρή δύναμη της αστυνομίας.

Αγρότες από τον νότιο Έβρο κατευθύνθηκαν με τα τρακτέρ τους προς το ξενοδοχείο, στην Αλεξανδρούπολη, όπου θα προσέλθει ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Λευτέρης Αυγενάκης για να μιλήσει με παραγωγούς της περιοχής.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThessToday.gr, ο κ. Αυγενάκης, συνοδευόμενος από τον υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, Σταύρο Κελέτση, θα συναντηθεί με εκπροσώπους κτηνοτρόφων, μελισσοκόμων, ελαιοπαραγωγών και αγροτών.

Ωστόσο, αγρότες από την ευρύτερη περιοχή επιστράτευσαν τα τρακτέρ τους με στόχο, όπως λένε, να «περικυκλώσουν» το ξενοδοχείο όπου θα βρεθεί ο Λευτέρης Αυγενάκης και να κάψουν κατεστραμμένες ζωοτροφές.

Υποστηρίζουν, επίσης, ότι προτεραιότητά τους είναι να ακουστούν οι πυρόπληκτοι αγρότες, κτηνοτρόφοι και μελισσοκόμοι, με την πρόταση για κάθοδο στην Αθήνα με τα αγροτικά μηχανήματα να είναι πάντοτε στο τραπέζι, ιδίως εάν μετά την επικείμενη συνάντηση με τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη την Τρίτη (13.02.2024), αποβεί άκαρπη.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom