Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Νέα Γυναικοκτονία στο Ηράκλειο: Σκότωσε τη σύντροφό του με περίστροφο και κάλεσε το ΕΚΑΒ

«Ελάτε, σκότωσα την γυναίκα μου», τα πρώτα λόγια του δράστη

Σοκ από τη νέα γυναικοκτονία, στο Ηράκλειο Κρήτης, σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής (16/2). Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του Cretalive, ένας 39χρονος άνδρας, αλβανικής καταγωγής, πυροβόλησε και σκότωσε τη σύντροφό του.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις, ενώ δεν έχουν ακόμα διευκρινιστεί οι ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το έγκλημα.  

Κάποιες πληροφορίες αναφέρουν ότι είχε προηγηθεί έντονος καβγάς μεταξύ του ζευγαριού και ότι αφού πυροβόλησε τη γυναίκα, ο δράστης ενημέρωσε το ΕΚΑΒ, ωστόσο ήταν ήδη αργά.
 
https://www.enikos.gr/

«Ελάτε, σκότωσα την γυναίκα μου», τα πρώτα λόγια του δράστη

«Βαρύ παρελθόν» κουβαλά ο άνδρας που σκότωσε την σύντροφό του στα Καμίνια, στο Ηράκλειο Κρήτης. Ο δράστης που πυροβόλησε στο κεφάλι την άτυχη γυναίκα, ρουμανικής καταγωγής, με το περίστροφό του, τηλεφώνησε ο ίδιος στο ΕΚΑΒ μετά την αποτρόπαια πράξη του.

Ο ίδιος είπε, σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, «ελάτε, σκότωσα την γυναίκα μου». Ο δολοφόνος είναι σεσημασμένος και έχει απασχολήσει ξανά τις Αρχές. Στο παρελθόν έχει συλληφθεί για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.

Ο δράστης, αλβανικής καταγωγής,  έχει συλληφθεί και έχει ομολογήσει το έγκλημά του. Όμως επειδή, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, οι αστυνομικοί δεν έχουν καταφέρει ακόμα να μάθουν το κίνητρο της δολοφονίας και τι προηγήθηκε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom