Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2024

Πάτρα: Φωτιά σε πέντε αυτοκίνητα - Βίντεο με τη στιγμή που ακούγεται έκρηξη


Αναστάτωση σε γειτονιά στην Πάτρα, από φωτιά σε πέντε παρκαρισμένα αυτοκίνητα. Στο βίντεο, βλέπουμε εικόνες που είδαν κάτοικοι της περιοχής…

Στο πόδι μια ολόκληρη περιοχή στην Πάτρα, από τη φωτιά που εκδηλώθηκε σε παρκαρισμένα αυτοκίνητα. Όλα δείχνουν πως πρόκειται για εμπρησμό, με τα κίνητρα των δραστών να παραμένουν άγνωστα. 

Οι Πυροσβέστες έφτασαν στο σημείο ταχύτατα και απέτρεψαν τα ακόμη χειρότερα. Έσβησαν τις φλόγες πριν επεκταθούν και σε άλλα οχήματα που βρίσκονταν στην περιοχή. Κάτοικοι της περιοχής κατέβηκαν από τα σπίτια τους και παρακολουθούσαν από απόσταση ασφαλείας, τις προσπάθειες για την κατάσβεση.

Στις φλόγες παραδόθηκαν τα ξημερώματα αυτοκίνητα στην Πάτρα, με τρια εξ αυτών να καταστρέφονται ολοσχερώς και δυο ακόμα να έχουν υποστεί σημαντικές υλικές ζημιές. 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του pelop.gr, τα αυτοκίνητα ήταν σταθμευμένα σε υπαίθριο χώρο, επί της οδού Τερτσέτη στην Τερψιθέα Πατρών, κοντά στο ξενοδοχείο «Δελφίνι».

Στις 04:15 εκδηλώθηκε φωτιά που αναστάτωσε ένα ολόκληρο οικοδομικό τετράγωνο στην Πάτρα. Κάτοικοι της περιοχής, βγήκαν από τα σπίτια τους και ορισμένοι άρχισαν να καταγράφουν τις παρακάτω εικόνες.

Στην επιχείρηση κατάσβεσης συμμετείχαν 5 άνδρες με 2 οχήματα της Πυροσβεστικής.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom