Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2023

Θεσ/κη: 39χρονος διανομέας φαγητού σκοτώθηκε σε τροχαίο στην Τούμπα


Διανομέας ταχυφαγείου ήταν ο 39χρονος οδηγός μηχανής, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή τα ξημερώματα της Κυριακής, μετά από τροχαίο δυστύχημα στην οδό Απόλλωνος, στην Τούμπα, στη Θεσσαλονίκη.

Λίγο μετά τις 11 το βράδυ του Σαββάτου αυτοκίνητο που οδηγούσε 33χρονος, συγκρούστηκε με μοτοσικλέτα που οδηγούσε 39χρονος, με αποτέλεσμα τον αρχικά σοβαρό τραυματισμό του οδηγού της μοτοσικλέτας, ο οποίος μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της πόλης, όπου κατέληξε σήμερα τα ξημερώματα.

Σε ανακοίνωσή του, το Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Τουριστικών Επισιτιστικών Επιχειρήσεων Θεσσαλονίκης ζητά την διερεύνηση των συνθηκών του δυστυχήματος.

«Αναμένουμε να διερευνηθούν σε βάθος τα αίτια και οι συνθήκες του δυστυχήματος και θα επιδιώξουμε, όπως κάνουμε πάντα άλλωστε, να αποδοθούν οι ευθύνες στο ακέραιο σε όσους είναι υπαίτιοι.

Παρ όλα αυτά δεν μπορούμε να μην αναδείξουμε για άλλη μια φορά όλα αυτά που έχουν κοστίσει την ζωή σε πάνω από 50 συναδέλφους μας τα τελευταία χρόνια. 

Την ανυπαρξία μέτρων ασφάλειας, την ανυπαρξία κρατικής μέριμνας και την ακόρεστη όρεξή των μεγάλων εταιριών του κλάδου να μας ξεζουμίσουν μέχρι τελικής πτώσης», αναφέρει μεταξύ άλλων.

Επίσης, καλούν αύριο στις 10:00 σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο σημείο του τροχαίου δυστυχήματος.

https://www.protothema.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom