Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2023

Αγία Βαρβάρα: Χειροπέδες σε 30χρονο και 42χρονο για όπλα και ναρκωτικά


Στα χέρια της αστυνομίας έπεσαν δύο άνδρες στην Αγία Βαρβάρα. Πρόκειται για έναν 42χρονο και έναν 30χρονο που διακινούσαν ναρκωτικά.

Οι δύο συλληφθέντες στην Αγία Βαρβάρα ηλικίας 30 και 42 ετών, κατηγορούνται για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ναρκωτικών ουσιών, περί όπλων και βία κατά υπαλλήλων.

Οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών μετά από πληροφορίες αναφορικά με τη δράση των κατηγορουμένων στην διακίνηση κοκαΐνης, ακατέργαστης κάνναβης και κρυσταλλική μεθαμφεταμίνης στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας τους εντόπισαν και πιστοποίησαν την εγκληματική τους δράση.

Σύμφωνα με την αστυνομία, το απόγευμα της Δευτέρας, 11 Σεπτεμβρίου, εντοπίστηκε στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας 20χρονος, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν 2 νάιλον συσκευασίες που περιείχαν κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη.

Όπως διαπιστώθηκε, τις είχε προμηθευτεί νωρίτερα από σπίτι στην Αγία Βαρβάρα το οποίο χρησιμοποιούσαν οι κατηγορούμενοι για τη διακίνηση των ναρκωτικών.

Αργότερα, συνελήφθη εκεί και 27χρονος αλλοδαπός, λίγο πριν αγοράσει ναρκωτικά που είχε προσυμφωνήσει με τους διακινητές.

Τέλος, σε κοντινό σημείο από το σπίτι, όπου πραγματοποιούσαν μέρος των συναλλαγών τους, εντοπίστηκαν από τους αστυνομικούς ο 30χρονος και ο 42χρονος.

Όπως σημειώνεται από την ΕΛ.ΑΣ., οι δύο κατηγορούμενοι αντιστάθηκαν στη σύλληψη, χωρίς να τα καταφέρουν.

Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι στην Αγία Βαρβάρα, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:

* 23,5 γραμμάρια κοκαΐνης,

* 198 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης,

* 3,4 γραμμάρια κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης,

* καραμπίνα,

* 115 φυσίγγια καραμπίνας,

* 1.965 ευρώ,

* 2 ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας,

* 3 κινητά τηλέφωνα,

* Κάμερες στους τοίχους,

* 3 μεταλλικές κουτάλες και

* πλήθος νάιλον συσκευασιών.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο εισαγγελέα.

https://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom