Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2023

Βασίλης Κικίλιας: 10 οι νεκροί από την κακοκαιρία Daniel - 4 συμπολίτες μας αγνοούνται (βίντεο)


Αυξάνεται ο αριθμός των νεκρών από την κακοκαιρία Daniel που έπληξε τη χώρα. Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις του Βασίλη Κικίλια, άλλοι τρεις άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους, και πλέον ο απολογισμός φτάνει τους 10, ενώ τέσσερις συμπολίτες μας αγνοούνται.

Την ίδια ώρα, κορυφώνεται η αγωνία για την Λάρισα, καθώς ο Πηνειός φουσκώνει διαρκώς και απειλεί την πόλη με δυο οικισμούς να έχουν ήδη εκκενωθεί από νωρίς το μεσημέρι

Οι φόβοι που εκφράζονται όσον αφορά στον αριθμό των θυμάτων είναι ότι θα αυξηθούν, καθώς οι μαρτυρίες ανθρώπων που απεγκλωβίστηκαν από τις πληγείσες περιοχές είναι τουλάχιστον αποκαρδιωτικές.

Κάτοικος του Μαραθέα στην Καρδίτσα, μιλώντας στο Νίκο Ευαγγελάτο και την εκπομπή «Live News» έκανε λόγο για «πτώματα στον δρόμο».

«Υπάρχουν πτώματα στο δρόμο», είπε ο κάτοικος της περιοχής, Πολύβιος Πολύζος, λέγοντας χαρακτηριστικά πώς «εδώ στο χωριό υπάρχουν άνθρωποι που έχουν πνίγει και δεν έχει πάει κανείς να τους βγάλει, είναι σίγουρο αυτό. Πέρασαν τα παιδιά με τη βάρκα και είδαν πτώματα στον δρόμο». Πρόσθεσε επίσης πως «στο σπίτι του είναι εγκλωβισμένα 50 άτομα».

Συγκλονιστικές είναι οι εικόνες από τον Παλαμά Καρδίτσας, που κατέγραψε το drone της εκπομπής «Live News».

Δείτε τα βίντεο ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom