Πέμπτη 4 Μαΐου 2023

Ίλιον: Συνελήφθη ο πατέρας της 15χρονης - «Δεν έβαλα την κάμερα για πονηρό σκοπό» (βίντεο)


Στα ίχνη ενός 48χρονου που αναζητείτο από νωρίς χθες έφτασαν τελικά οι Αρχές το βράδυ της Τετάρτης, ο οποίος συνελήφθη με την κατηγορία ότι είχε τοποθετήσει κρυφή κάμερα στο μπάνιο του σπιτιού του, στο Ίλιον και κατέγραφε την 37χρονη σύζυγό του και τα δύο ανήλικα παιδιά τους, ένα εξ αυτών μια μαθήτρια 15 ετών.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η σύζυγος του κατηγορούμενου τον κατήγγειλε την Τετάρτη 3/5/23 στο Τμήμα Ασφαλείας της περιοχής ότι εντόπισε μια κρυφή κάμερα στο μπάνιο του σπιτιού τους, την οποία είχε τοποθετήσει  ο σύζυγός της και κατέγραφε τόσο την ίδια, όσο και την 15χρονη κόρη τους και τον 16χρονο γιό τους.

Παράλληλα, όπως ανέφερε στην καταγγελία της, βρήκε γυμνές φωτογραφίες των δύο παιδιών και βίντεο στο κινητό του.

Οι αστυνομικοί που αναζητούσαν τον 48χρονο, τον εντόπισαν το βράδυ κλεισμένο και εμφανώς υπό την επήρεια αλκοόλ, μέσα στην επιχείρηση που διατηρεί σε περιοχή της Δυτικής Αττικής.

Αμέσως μετά τον συνέλαβαν και σήμερα Πέμπτη πρόκειται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα με την κατηγορία της πορνογραφίας ανηλίκων.

«Παρερμηνεύτηκε… Δεν έβαλα την κάμερα στο μπάνιο για πονηρό σκοπό»

Πριν συλληφθεί και όσο κρυβόταν, ο 48χρονος είχε προλάβει να μιλήσει στο Star για τις κατηγορίες που του αποδίδονται, υποστηρίζοντας ότι ήθελε να… προστατέψει την κόρη του και πως δεν είχε πονηρό σκοπό βάζοντας την κάμερα στο μπάνιο…

«Ντρέπομαι, δεν είναι δυνατόν να με θεωρούν έτσι, ότι είμαι τέτοιος άνθρωπος. Παρερμηνεύτηκε, με την έννοια ότι σίγουρα αυτό είναι παρεξηγήσιμο … Ότι απλά εγώ ήθελα να βλέπω μέσα, γενικά και πονηρά… Δεν ήταν για κάποιον περίεργο λόγο ή με πονηρό σκοπό… 

Κάπου είχα δει κάποια στιγμή ότι μια κόρη είχε γνωρίσει κάποιον, ανέβαζε φωτογραφίες και τα λοιπά. Μετά εκείνος την απειλούσε. Έβλεπε ο πατέρας ότι κάτι συμβαίνει, έβαλε κρυφή κάμερα… Και έτσι μου μπήκε η ιδέα, μήπως συμβαίνει κάτι».

Δείτε ΕΔΩ το βίντεο από το χθεσινό δελτίο ειδήσεων του STAR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom