Σάββατο 15 Απριλίου 2023

Στον «αέρα» ο τελικός Κυπέλλου Ελλάδας - Άγνωστο το πού & πότε θα διεξαχθεί (βίντεο)


ΑΕΚ και ΠΑΟΚ είναι το ζευγάρι του τελικού στο Κύπελλο Ελλάδας, αλλά δεν ξέρουν ούτε πότε, ούτε πού θα παίξουν.

Μετά τα αλλεπάλληλα χαστούκια στην ΕΠΟ, ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας δεν ξέρουμε ούτε σε ποιο γήπεδο, αλλά κυρίως, ούτε το πότε θα πραγματοποιηθεί.

Με λίγα λόγια, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ δεν ξέρουν πότε θα τελειώσει η σεζόν για τους ποδοσφαιριστές, κάτι που τόνισε ο Ραζβάν Λουτσέσκου μετά το τέλος του ημιτελικού με τον ΠΑΟΚ.

«Η ημερομηνία του τελικού θα έπρεπε να έχει οριστεί πριν την επίσημη έναρξη της σεζόν, το καλοκαίρι, ώστε να ξέρουμε πότε θα τελειώσει η χρονιά. Και θα πρέπει επίσης να λάβουμε υπόψιν τα ευρωπαϊκά παιχνίδια που θα έρθουν και πώς θα οργανώσουμε τις διακοπές, γιατί η σεζόν στην Ελλάδα είναι πολύ περίπλοκη».

Οι ομάδες συνεχίζουν την προετοιμασία τους για τα ματς της επόμενης εβδομάδας, με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ να φιλοξενεί τον Παναθηναϊκό.

Στην προπόνησή τους, οι πράσινοι είχαν και μια ευχάριστη επίσκεψη από τον πρώην παίκτη της ομάδας, Φεντερίκο Μακέντα. Ο Ιταλός αγωνίζεται πλέον στον ΑΠΟΕΛ, ως δανεικός από την Ανκαραγκουτσού.

Μετά από τρία χρόνια, η ιστορική αναμέτρηση Βραδυποριακός – Ταλαιπωριακός διεξήχθη ξανά, το πρωί, στη Νίκαια.

Οι Βετεράνοι του Ολυμπιακού και της Προοδευτικής προσέφεραν θέαμα στον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο και έμειναν ισόπαλοι 3 – 3.

https://www.megatv.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom