Παρασκευή 14 Απριλίου 2023

Αποφυλακίστηκε η Εύα Καϊλή: «Είμαι πολύ χαρούμενη που θα δω την κόρη μου» (βίντεο)


Η Εύα Καϊλή βγήκε σήμερα Μεγάλη Παρασκευή (14.04.2023) από τις φυλακές Χάρεν στο Βέλγιο, ύστερα από 4 μήνες κράτησης, φορώντας ηλεκτρονικό βραχιολάκι παρακολούθησης.

Πέρασε την πόρτα των φυλακών του Βελγίου λίγο πριν από τις 12 το μεσημέρι ώρα Ελλάδας. Λίγα λεπτά αργότερα, η Εύα Καϊλή έφτασε στο σπίτι της στις Βρυξέλλες, όπου θα παραμείνει μέχρι την επόμενη δικάσιμο, χωρίς να της επιτρέπεται να βγει από αυτό. 

Η ίδια καθόταν στην αριστερή πλευρά του αυτοκινήτου που τη μετέφερε, άνοιξε το παράθυρο και μίλησε στους δημοσιογράφους που ήταν συγκεντρωμένοι. 

Ήταν χαμογελαστή, ενώ δίπλα της καθόταν ο δικηγόρος της, Μιχάλης Δημητρακόπουλος. Στο όχημα επέβαινε και ο πατέρας της. 

«Σας ευχαριστώ πολύ, με περιμένει η κόρη μου. Είμαι πολύ χαρούμενη που θα δω την κόρη μου. Ο αγώνας συνεχίζεται, με αποφασιστικότητα από τους συνηγόρους μου, σας ευχαριστώ πολύ», ήταν τα λόγια της Εύας Καϊλή.

Δείτε τις δηλώσεις της: 

Στη συνέχεια, το αυτοκίνητο κινήθηκε ξανά και μπήκε μέσα στο γκαράζ του σπιτιού. Η κόρη της Εύας Καϊλή θα μένει μαζί της στο σπίτι. 

Σε κατ’ οίκον περιορισμό, αλλά σε άλλο σπίτι στο Βέλγιο, βρίσκεται και ο σύντροφός της και πατέρας του παιδιού, Φραντσέσκο Τζόρτζι, ο οποίος που αποφυλακίστηκε στα τέλη Φεβρουαρίου.

Δείτε τη στιγμή της αποφυλάκισής της: 

Πλέον, η Εύα Καϊλή θα πρέπει να δώσει στις αρχές το κινητό που θα χρησιμοποιεί και να είναι προσβάσιμη σε αυτό ανά πάσα ώρα.

Επίσης, δεν θα πρέπει να πειράξει το μηχάνημα του hardware και τέλος να σεβαστεί τις οδηγίες οι οποίες όμως μένει να προσδιοριστούν.

Επιπλέον, θα μπορεί να μετακινείται βάσει νόμου για να πάει δικαστήριο για επείγοντα ιατρικά θέματα και ανωτέρα βία μετά από άδεια του εισαγγελέα.

Το εάν θα μπορεί να δει όποιον θέλει σπίτι της, να έχει κινητό ή ίντερνετ εξαρτάται από την απόφαση των βελγικών δικαστικών αρχών που φαίνεται δεν έχει κοινοποιηθεί ακόμη.

Ακόμη, έχει απαγόρευση εξόδου στο εξωτερικό και της έχουν κρατήσει το διαβατήριο. Αυτό που είναι γνωστό μέχρι στιγμής, είναι ότι δεν μπορεί να έρθει σε επαφή με όσους εμπλέκονται στο σκάνδαλο.

https://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom