Τετάρτη 12 Απριλίου 2023

Μπόρις Κλέιμαν: Αρνείται τις κατηγορίες για βιασμό, ισχυρίζεται ότι τον προκάλεσαν - Το χρονικό της σύλληψής του


Αρνείται τις κατηγορίες για τις οποίες του ασκήθηκε ποινική δίωξη ο τερματοφύλακας του Βόλου Μπόρις Κλέιμαν που συνελήφθη για βιασμό και κατοχή ναρκωτικών, ενώ φέρεται να βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση στο κελί.

Ο Κλέιμαν, που κρατείται σε γυναικεία πτέρυγα φυλακών, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, δεν παραδέχεται ότι προέβη στις πράξεις για τις οποίες του ασκήθηκε δίωξη. Μάλιστα, ο ποδοσφαιριστής ισχυρίζεται ότι τον προκάλεσαν γυναίκες στο μπαρ, αλλά ότι εκείνος δεν έκανε τίποτα.

Υπενθυμίζεται ότι σε βάρος του ποδοσφαιριστή ασκήθηκε ποινική δίωξη για βιασμό, προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ανηλίκου και προμήθεια, κατοχή ναρκωτικών ουσιών προς ιδία χρήση.

Τι συνέβη στο Κολωνάκι

Το περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα, όταν οι αρχές ειδοποιήθηκαν να προσέλθουν στην πλατεία Κολωνακίου. Συγκεκριμένα οι αρχές κλήθηκαν για επεισόδιο στην πλατεία Φιλικής Εταιρίας, στο οποίο συμμετείχαν πέντε αλλοδαποί και ένας Έλληνας, οι οποίο και προσήχθησαν στο ΑΤ.

Στη συνέχεια ακολούθησε η καταγγελία της 17χρονης για έναν από τους προσαχθέντες, τον ποδοσφαιριστή, για ασέλγεια και βιασμό σε μπαρ του Κολωνακίου όπου διασκέδαζε με φίλους τους, με αποτέλεσμα να συλληφθεί ο ποδοσφαιριστής.

Εκτός ομάδας ο Κλέιμαν και ο Εσκοβάλ

Εν τω μεταξύ, αμέσως μετά τη γνωστοποίηση του περιστατικού η ΠΑΕ Βόλος έθεσε εκτός ομάδας τον τερματοφύλακα.

Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρθηκε ότι είναι ειλημμένη η απόφαση του Αχιλλέα Μπέου να αποτελέσει παρελθόν ο Ισραηλινός τερματοφύλακας και ο Πορτογάλος αμυντικός που ήταν παρέα με τον Κλέιμαν.

Γι’ αυτόν τον λόγο τονίζεται ότι έχει ξεκινήσει ήδη η διαδικασία διακοπής των συμβολαίων τους, ενώ έχουν ενημερωθεί σχετικά και οι μάνατζέρ τους.

Μπέος: «Είμαι αμείλικτος σε τέτοια θέματα - Η δικαιοσύνη να πάρει την αυστηρότερη ποινή»

Ο Αχιλλέας Μπέος τοποθετήθηκε για την ποινική δίωξη σε βάρος του τερματοφύλακα της ομάδας, Μπόρις Κλέιμαν.

Ο πρόεδρος του Βόλου ανέφερε ότι είναι αμείλικτος με τέτοια θέματα, ενώ παράλληλα ζήτησε από την ελληνική δικαιοσύνη να του επιβάλλει την αυστηρότερη ποινή.

«Όταν με πληροφορήσανε σάστισα για ένα λεπτό δεν ήξερα τι να πω. Είναι πατέρας τριών χαριτωμένων παιδιών και παντρεμένος και για αυτό το κομμάτι βγήκα ακόμη περισσότερο εκτός εαυτού.

Το περιστατικό με την κατοχή ουσιών, περνάει σε δεύτερη μοίρα μπροστά στην πράξη που έκανε σε ένα κοριτσάκι 15-16 ετών που ήταν σε σχολική εκδρομή. Είναι λυπηρό. Δεν μπορεί να το συλλάβει ο νους μου. Έχει παιδιά πως μπορεί να κακοποιήσει ένα μικρό κορίτσι; Σε αυτά τα θέματα δεν δέχομαι την παραμικρή συζήτηση και τέθηκαν μαζί με τον Εσκοβάλ εκτός ομάδας, ο οποίος ήταν στην παρέα του. Είναι ακατανόητο.

Ο Κλέιμαν πήρε τηλέφωνο τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας και ζήτησε δικηγόρο και του είπα όχι δικηγόρο, να φάει και 2-3 χρονια παραπάνω από μένα…. Είμαι αμείλικτος σε τέτοια θέματα. Έμαθα ότι έγινε και συμπλοκή με την παρέα της κοπελίτσας και κρατείται στο Αστυνομικό Τμήμα και θα ακολουθεί η διαδικασία που προβλέπει ο νόμος.

Η δικαιοσύνη να πάρει την αυστηρότερη ποινή γιατί είναι και ίνδαλμα για μικρά παιδιά».

Τι είπε για τον Εσκοβάλ:

«Από τη στιγμή που ήταν παρέα θα μπορούσε να το αποτρέψει. Πίνετε μαζί και δεν μπορείς να τον σταματήσεις; Για μένα συμμετέχεις…Δεν θέλω τέτοιους παίκτες στην ομάδα, αλλά ούτε τέτοιους ανθρώπους στην πόλη. Μπράβο στο κορίτσι που κατήγγειλε το περιστατικό. Η παρέα του κοριτσιού τον περίμενε έξω από το μαγαζί και έπεσε πολύ ξύλο».

https://www.topontiki.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom