Δευτέρα 24 Απριλίου 2023

Αθήνα: Φωτιά σε κτήριο στην Αιόλου (φωτο & βίντεο)


Φωτιά ξέσπασε νωρίς το πρωί της Δευτέρας (24.03.2023) σε κτήριο στο κέντρο της Αθήνας, και συγκεκριμένα στην Αιόλου.

Στις εικόνες φαίνεται πως η φωτιά ξέσπασε σε παλιό κτήριο στη συμβολή των οδών Αιόλου και Αγίας Ειρήνης, σε ένα πολυσύχναστο σημείο της Αθήνας. Ωστόσο λόγω της ώρας, δεν βρισκόταν κόσμος στην περιοχή.

Η Πυροσβεστική επιχείρησε με 7 οχήματα και 21 πυροσβέστες αλλά και ειδικό κλιμακοφόρο. Λόγω της επιχείρησης, είχει κλείσει η Καραγεώργη Σερβίας, από το ύψος του Συντάγματος.

Ο εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής Γιάννης Αρτοποιός δήλωσε νωρίτερα πως η κατάσταση ήταν δύσκολη αυτή τη στιγμή γιατί η σκεπή του κτηρίου ήταν έτοιμη να καταρρεύσει. Σχετικά με τα αίτια της πυρκαγιάς, δήλωσε πως συνήθως σε αυτά τα εγκαταλελειμένα κτήρια πηγαίνουν άστεγοι προκειμένου να βρουν ένα προσωρινό κατάλυμα. Ωστόσο δεν έχει γίνει γνωστό ακόμα τι φταίει σε αυτή την περίπτωση.

Δήλωσε επίσης πως δεν κινδυνεύουν τα γύρω σπίτια. Δεν υπήρχαν εγκλωβισμένοι. Πυκνοί μαύροι καπνοί εξαπλώθηκαν για κάποια ώρα στην περιοχή, μέχρι να τεθούν υπό έλεγχο οι φλόγες.

Μιλώντας στο OPEN, υπάλληλος της καθαριότητας ο οποίος είδε τη φωτιά από την αρχή, δήλωσε πως 20 χρόνια που κάνει αυτή τη δουλειά, το κτήριο είναι εγκαταλελειμένο.

https://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom