Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2022

Σωματείο Εργατοϋπαλλήλων της "ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ": Η αλληλεγγύη και ο αγώνας θα φέρουν τη νίκη


Με ανακοίνωσή του το Σωματείο Εργατοϋπαλλήλων της Επιχείρησης ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ εκφράζει τις ευχαριστίες του προς τις ομάδες και τους οργανωμένους φορείς που συμπαρίστανται στον αγώνα τους.

Η ανακοίνωση του Σωματείου

Όταν οι πολλοί βάζουν από λίγο, το λίγο γίνεται τεράστιο 
Η αλληλεγγύη και ο αγώνας θα φέρουν τη νίκη

Οι απεργοί της ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ και η Διοίκηση του Σωματείου θέλουμε να εκφράσουμε και δημοσίως τις ευχαριστίες μας προς τις ομάδες και τους οργανωμένους φορείς συμπαράστασης στον αγώνα μας (Πρωτοβουλία Ταξικής Αλληλεγγύης στην απεργία ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ, Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης στα Δυτικά, Επιτροπή Αλληλεγγύης στα Ανατολικά, SUPPORT MALAMATINA WORKERS), για την μεγάλη συναυλία αλληλεγγύης που διοργάνωσαν στη Θεσσαλονίκη και την Διοίκηση του Γ.Σ. ΗΡΑΚΛΗ για την ευγενική προσφορά του «ΙΒΑΝΟΦΕΙΟΥ».

Επίσης ευχαριστούμε, εμείς και οι οικογένειές μας, όλα τα καλλιτεχνικά σχήματα αλλά και τους μεμονωμένους καλλιτέχνες, που με την μουσική και τα τραγούδια τους συμμετείχαν αφιλοκερδώς στην συναυλία αλληλεγγύης, ενώνοντας τις φωνές τους με την δική μας, ενάντια στην εργοδοτική αυθαιρεσία, δηλώνοντας ταυτόχρονα την στήριξη και υποστήριξη του αγώνα και των αιτημάτων μας.

Ενωμένοι, οργανωμένοι και με την αλληλεγγύη ως το μεγάλο μας όπλο η νίκη στην ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ θα είναι νίκη ΟΛΩΝ μας. Συνεχίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom