Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2022

Τραγωδία στο Βόλο: Βρέφος πέθανε ένα μήνα μετά τη γέννησή του - Τι καταγγέλλουν οι γονείς του


“Έσβησε στο “Ιπποκράτειο” Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, ένα μήνα μετά τη γέννησή του, το τρίτο παιδί ενός ζευγαριού από τον Βόλο που καταγγέλλει αμέλεια από μερίδα γιατρών και προειδοποιεί με προσφυγή στη δικαιοσύνη.

Όπως έγινε γνωστό το βρέφος γεννήθηκε στις 14 Νοεμβρίου σε ιδιωτική κλινική της Λάρισας και κατέληξε τα ξημερώματα της 13ης Δεκεμβρίου στο “Ιπποκράτειο” στη Θεσσαλονίκη.

Αμέσως μετά τη γέννησή του το παιδί παρουσίασε ελαφριά δύσπνοια και οι γιατροί της κλινικής έκριναν απαραίτητη τη μεταφορά του στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας.

Εκεί το ιατρικό προσωπικό διέγνωσε ένα σπάνιο σύνδρομο και αποφάσισε τη διακομιδή του στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης για περαιτέρω εξετάσεις και νοσηλεία.

Το βρέφος υποβλήθηκε σε χειρουργείο και για κάποιες ημέρες η κατάσταση της υγείας του παρουσίασε βελτίωση. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της αποκατάστασης, φέρεται να κόλλησε κάποιον μύκητα και εισήχθη στην Εντατική, ωστόσο η επιδείνωση της κατάστασης ήταν ραγδαία.

Απαρηγόρητοι οι γονείς ενημερώθηκαν χθες τα ξημερώματα ότι το μωρό τους δεν τα κατάφερε.Οι ίδιοι καταγγέλλουν ότι έγιναν ιατρικά λάθη και υπήρξε σοβαρή αμέλεια από μερίδα γιατρών στο “Ιπποκράτειο” που οδήγησαν στην τραγική εξέλιξη.

https://gegonota.news/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom