Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2022

Παναιτωλικός - Λεβαδειακός έμειναν στο 0 - 0 (φωτο)


O Παναιτωλικός υποδέχτηκε το απόγευμα στο βροχερό Αγρίνιο τον ουραγό Λεβαδειακό στα πλαίσια της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League και μετά από ένα ματς με πολλούς τραυματισμούς έμειναν στο 0 - 0 και μοιράστηκαν από ένα βαθμό.

Υπό το βλέμα του παλαίμαχου Ολλανδού άσου και νυν προπονητή Ρόναλντ Κούμαν,καλεσμένος του Γιάννη Αναστασίου στο Αγρίνιο, οι δύο ομάδες προσπάθησαν για το καλύτερο η καθε μία για λογαριασμό της.Οι μεν γηπεδούχοι ώστε με νίκη να σκαρφαλώσουν στη 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα, οι δε Βοιωτοί για να ξεφύγουν από την τελευταία θέση.

Ο Λεβαδειακός είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων στα πρώτα λεπτά, αλλά πέρα από τρια κόρνερ δεν δημιούργησε κάποια προβλήματα στον Ανέστη...Αντίθετα ο Παναιτωλικός μετά το 15λεπτο πήρε τα ηνία του αγώνα και απείλησε σε κάποιες φάσεις χωρίς όμως να μπορεί να βρεί το δρόμο προς τα δίχτυα.

Στο 24' μία πολύ καλή στιγμή για τον Παναιτωλικο: Ο Νταγκό με ωραία ενέργεια από τα αριστερά έκανε το γύρισμα στην περιοχή, ο Καρέλης δεν μπόρεσε να σπρώξει την μπάλα προς την εστία, αλλά αυτή στρώθηκε στον Κολοβό, ο οποίος δοκίμασε το σουτ αλλά ο Μπαχανάκ τον σταμάτησε με σωτήρια προβολή...

Στο 32' πάλι ο Νταγκό έκανε σέντρα από τα αριστερά στον Κολοβό, ο οποίος έκανε το κοντρόλ με πλάτη στην εστία και έπειτα από μαρκάρισμα του Μπαχανάκ έπεσε στον αγωνιστικό χώρο, ζητώντας πέναλτι...

Στο 36' ο Μπακάκης δοκίμασε ένα σουτ από μακρινή απόσταση, η μπάλα όμως πήγε ψηλά αρκετά μέτρα άουτ.

Χωρίς κάτι το σπουδαίο και με τον Λεβαδειακό να μην έχει τελική προσπάθεια, αλλά 5 κόρνερ έληξε 0 - 0 το ημίχρονο.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε χωρίς αλλαγές και με τον Λεβαδειακό αρχικά πιο επιθετικό να έχει την πρώτη τελική του στου ματς, αλλά τον Παναιτωλικό να χάνει τη μεγάλη ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ.

Στο 50' η πρώτη τελική για τον Λεβαδειακό: Ο Βρακάς εκτέλεσε το κόρνερ και ο Βινίσιους με κεφαλιά έστειλε την μπάλα άουτ.

Στο 54' ο Μπακάκης έχασε μεγάλη ευκαιρία να σκοράρει από πολύ κοντά με το κεφάλι.Ο Σενγκέλια έκανε γλυκιά σέντρα προς τον Καρέλη, αυτός δεν μπόρεσε να κάνει το κοντρόλ, αλλά έκανε το γύρισμα και ο Μπακάκης με κεφαλιά από καλή θέση έστειλε την μπάλα άουτ.

Ο Παναιτωλικός ανέβηκε αισθητά μετά το 60' και πίεζε περισσότερο τα καρέ του Λεβαδειακού, ενώ ο Αναστασίου προχώρησε σε δύο αλλαγές σε μιά προσπάθεια να έρθει η πολυπόθητη νίκη για τον Παναιτωλικό καθώς μετά τον Αρη δεν έχει νικήσει στο Αγρίνιο.

Στο 72' τεράστια ευκαιρία για τον Παναιτωλικό: Ο Κολοβός έβγαλε μια μπαλιά στην πλάτη της άμυνας, ο Καρέλης έκανε το πλασέ μέσα από την πριοχή, αλλά ο Μάρκοβιτς τον σταμάτησε με ωραία επέμβαση. Αναμφίβολα ήταν η καλύτερη στιγμή στο ματς.

Στο 74' τραυματίστηκε ο Ντουάρτε, ο οποίος αποχώρησε με φορείο.Η πρώτη εκτίμηση του ιατρικού επιτελείου του Παναιτωλικού, είναι ότι ο Ντουάρτε υπέστη σπάσιμο στην κλείδα.

Στο 82' νεα μεγάλη ευκαιρία για τον Παναιτωλικό: Ο Μόρσεϊ έκανε το γύρισμα μέσα στην περιοχή και ο Κορνέλιους από πολύ κοντά με προβολή έστειλε την μπάλα άουτ...

Στο 85'  ο Λεβαδειακός έφτασε κοντά στο γκολ: Ο Τσάπρας έκανε κοντρόλ μέσα στην περιοχή, αλλά δεν κατάφερε να τροφοδοτήσει κάποιον συμπαίκτη του, με αποτέλεσμα η ευκαιρία αυτή να περάσει ανεκμετάλλευτη...

Στο 97' και στο 98' ο Παναιτωλικός βρέθηκε και πάλι σε καλή θέση για γκολ,αλλά στη μία ο Φλόρες με σουτ και στην άλλη ο Μόρσεϊ με κεφαλιά δεν τα κατάφεραν... Ασφαιρος και σήμερα ο Παναιτωλικός,αν και είχε πληθώρα ευκαιριών που τις χαράμισε....

Λήξη του αγώνα Παναιτωλικός - Λεβαδειακός έμειναν στο 0 - 0.... Ο Παναιτωλικός για έκτη αγωνιστική χωρίς νίκη παραμένει στην 7η θέση με 13 βαθμούς, ενώ ο Λεβαδειακός με την ισοπαλία έπιασε τους ΟΦΗ και Ιωνικό στους 7 βαθμούς κι έτσι οι τρεις της ουράς ισοβαθμούν πλέον.



 * Εκτός του Κούμαν στο γήπεδο του Παναιτωλικού ήταν σήμερα και τα Γενναία παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου, τα οποία στηρίζει πάντα  η ΠΑΕ Παναιτωλικός.

Παναιτωλικός: Ανέστης, Μπακάκης, Λάρσον, Κορνέλιους, Χουχούμης, Μλάντεν(64' Ντουάρτε, λ.τ. 76' Φλόρες), Μάρτενσον, Κολοβός(76' Ξενιτίδης), Νταγκό(λ.τ. 67' Μόρσεϊ), Σενγκέλια, Καρέλης.

Λεβαδειακός: Μάρκοβιτς, Μπάχανακ, Βινίσιους, Λιάγκας, Τσάπρας, Σκβάρκα(95' Τσιριγώτης), Νίκας, Χάμοντ, Βρακάς, Λουαλούα(80' Γιαννιώτας), Πέτρε(95' Τζημόπουλος).























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom