Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2022

Ουκρανία: Ισχυρές εκρήξεις στο Κίεβο - Αναφορές για πυραύλους - Υπάρχουν νεκροί (βίντεο)


Μια σειρά εκρήξεων συγκλόνισε την πρωτεύουσα της Ουκρανίας, Κίεβο, σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης και περιφερειακούς αξιωματούχους.

Ο δήμαρχος του Κιέβου Βιτάλι Κλίτσκο δήλωσε ότι σημειώθηκαν αρκετές εκρήξεις στο κέντρο της πρωτεύουσας της Ουκρανίας σήμερα το πρωί μέσω του Telegram.

Νωρίτερα δημοσιογράφοι του AFP μετέδωσαν ότι ακούστηκαν τρεις ισχυρές εκρήξεις στο κέντρο του Κιέβου. Το Associated Press ανέφερε επίσης ότι ισχυρές εκρήξεις ακούστηκαν στο Κίεβο μετά τον ήχο από εισερχόμενους πυραύλους.

Οι εκρήξεις ακούστηκαν στις 8:15 (τοπική ώρα και ώρα Ελλάδας), ενώ οι σειρήνες προειδοποίησης είχαν ηχήσει αρκετά λεπτά νωρίτερα.

 Η στιγμή των πυραυλικών επιθέσεων των Ρώσων στο Κίεβο καταγράφηκε κατά τη διάρκεια ζωντανής σύνδεσης στο BBC.

Το βίντεο κυκλοφορεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ακούγεται ο ήχος των εισερχόμενων πυραύλων πάνω από την πρωτεύουσα της Ουκρανίας και ο δημοσιογράφος στρέφει το βλέμμα του για να δει πού κατευθύνονται. Στη συνέχεια σηκώνεται από την θέση του καθώς ακούγονται οι εκρήξεις. Ο δημοσιογράφος και το συνεργείο σπεύδουν να καλυφθούν και η σύνδεση διακόπτεται.

διακόπτεται.

Remaining Time 0:00
 

Τέσσερις εκρήξεις – Υπάρχουν νεκροί

Υπάρχουν νεκροί και τραυματίες δήλωσε ο εκπρόσωπος των Κρατικών Υπηρεσίων Έκτακτης Ανάγκης της Ουκρανίας.

“Επιβεβαιώνουμε τις λεπτομέρειες”, σχολίασε. Νωρίτερα ο δήμαρχος της ουκρανικής πρωτεύουσας Βιτάλι Κλίτσκο είχε δηλώσει ότι σημειώθηκαν εκρήξεις στο κέντρο του Κιέβου σήμερα το πρωί.

https://www.enikos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom