Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2022

Συνεχίζει ατάραχος τις διακοπές του στα Χανιά ο Κυριάκος Μητσοτάκης - Βουτιές στα Φαλάσαρνα με τον γιο του (φωτο)


Οταν είσαι άριστος στη δουλειά σου, στα καθήκοντά σου, όταν όλα δουλεύουν ρολόι, όταν δεν έχεις χρέη, όταν δεν νοιάζεσαι αν ο διπλανός πεινάει κι όταν έχεις ήσυχη τη συνείδησή σου... τότε μπορείς να κάνεις και μια και δύο και τρεις φορές διακοπές χωρίς τύψεις...

Ας δούμε το σημερινό δημοσίευμα του https://www.zarpanews.gr/, που συνέλαβε τον πρωθυπουργό της χώρας να κάνει για τρίτη φορά διακοπές τον τελευταίο μήνα, ενώ ο κοσμάκης πάει στο σούπερ μάρκετ και κλαίει κι ακόμα δεν έχει φτάσει ο χειρότερος χειμώνας από την εποχή της κατοχής.

Ανάσες δροσιάς από την σκληρή καθημερινότητα αναζήτησε το μεσημέρι του Σαββάτου στα Χανιά ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο φακός του zarpanews.gr κατέγραψε τον Πρωθυπουργό, συνοδευόμενο από τον γιό του, στην μεγάλη παραλία στα Φαλάσσαρνα, να απολαμβάνουν μερικές φθινοπωρινές βουτιές.

Η αγάπη του Πρωθυπουργού για την ιδιαίτερη πατρίδα του είναι γνωστή παρόλο που λόγω των υποχρεώσεων στην ΔΕΘ το περασμένο Σαββατοκύριακο δεν κατάφερε να την επισκεφθεί…

Ωστόσο, πριν δύο εβδομάδες ο Πρωθυπουργός είχε αναζητήσει λίγη χαλάρωση στα αγαπημένα του Σφακιά (ΕΔΩ), ενώ στα τέλη Αυγούστου είχε απολαύσει μια μίνι κρουαζιέρα στο αγαπημένο του Μαράθι (ΕΔΩ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom