Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2022

Κολωνάκι: «Η τσίτα είναι 100% σώα και αβλαβής», λέει ο 35χρονος που έπεσε από τον 3ο όροφο

«Ήταν ατύχημα, δεν με έσπρωξε κανείς»

Η οικογένεια του 35χρονου που έπεσε από το μπαλκόνι διατηρεί μια από τις μακροβιότερες μπουτίκ ένδυσης στην Αθήνα - «Σώθηκα χάρη στην τέντα του καφέ από κάτω», πρόσθεσε

Ο επιχειρηματίας είχε φοβερό ατύχημα στο Κολωνάκι πέφτοντας από τον τρίτο όροφο πολυκατοικίας τα ξημερώματα της Τρίτης 6 Σεπτεμβρίου.

Ο ίδιος μιλώντας στο protothema.gr απέκλεισε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας, λέγοντας χαρακτηριστικά πως πρόκειται για ατύχημα χωρίς ωστόσο να εισέλθει σε περισσότερες λεπτομέρειες.

Ο ίδιος επιχείρησε να διαψεύσει τα δημοσιεύματα που αναφέρονται στο συμβάν και κυρίως στο χρηματικό ποσό που φέρεται να είχε πάνω του κατά την πτώση του.

Για καλή του τύχη σώθηκε χάρη στην σκληρή και ανθεκτική τέντα του cafe Peros επί της οδού Τσακάλωφ 2 και στην έγκαιρη αντίδραση των αστυνομικών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ που βρίσκονταν στην πλατεία Κολωνακίου εκείνη χρονική στιγμή.

«Είμαι καλά στην υγεία μου, δεν νοσηλεύομαι απλά έχω τραυματιστεί στα πόδια μου» ανάφερε. Η οικογένειά του διατηρεί μια από τις μακροβιότερες μπουτίκ ένδυσης στην Αθήνα, την οποία «τρέχει» η αδελφή του.

Φρίξος Δρακοντίδης 

«Η τσίτα είναι 100% σώα και αβλαβής»

Ο «Ταρζάν» διακωμωδεί το περιστατικό και καθησυχάζει όσους αγωνιούν για την υγεία του - Πώς η τέντα που βρισκόταν από κάτω τον γλίτωσε από τα χειρότερα - Φέρεται να είχε μεγάλο χρηματικό ποσό πάνω του.

O επιχειρηματίας με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και απευθυνόμενους προς τους φίλους και ακόλουθους του ευχαρίστησε την Πυροσβεστική και την Ελληνική Αστυνομία που τον απεγκλώβισαν από την τέντα του cafe Peros, πάνω στην οποία προσγειώθηκε μετά την πτώση του από τον τρίτο όροφο πολυκατοικίας στην οποία διαμένει στο Κολωνάκι.

Η ανθεκτικότητα της τέντας ήταν αυτή που τον κράτησε και έτσι απέφυγε τα χειρότερα.

Στην ανάρτηση του ο επιχειρηματίας κάνει ειδική μνεία στο Α.Τ Συντάγματος για την άμεση επέμβαση των ανδρών του και καθησυχάζει όσους ανησύχησαν απο το ατύχημα του, λέγοντας χαρακτηριστικά, «μικρή η ζημιά του Ταρζάν, η τσίτα είναι 100% σώα και αβλαβής».

Στη συνέχεια, κατηγορεί τους δημοσιογράφους ότι παραφουσκώνουν τα γεγονότα, αναφέροντας πως «μιλώντας για δράκους, όπως μόνο εσείς ξέρετε, πτήσεις και πτώσεις, φούντες, φουνταρίσματα και τέτοια, έχω να προσθέσω @vlepo_drakous. Μην κάνετε βλακείες, μη λέτε βλακείες και μην γράφετε βλακείες. Καλή πρόοδο και καλή σχολική χρονιά».

Νωρίτερα, είχε δηλώσει στο protothema.gr ότι η πτώση του από το μπαλκόνι του τρίτου ορόφου της πολυκατοικίας στην οποία διαμένει, οφείλεται σε ατύχημα αποκλείοντας το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

Άγνωστο παραμένει το χρηματικό ποσό που φέρεται να είχε πάνω του κατά την πτώση του σε δεσμίδες. Στην ανάρτηση του δεν κάνει καμία αναφορά για το θέμα των χρημάτων.

Αρχικά, έγινε γνωστό ότι ο επιχειρηματίας είχε μαζί του 100.000 ευρώ, μετά ειπώθηκε ότι το ποσό ήταν 50.000 ευρώ, ενώ άλλοι υποστηρίζουν ότι πριν πέσει μετρούσε στα χέρια του δεσμίδες με 72.000 ευρώ.

https://www.protothema.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom