Δευτέρα 9 Μαΐου 2022

Πάτρα: Ο Πελετίδης έπαυσε την κοινωνική λειτουργό που είχε κάνει έρευνα για την Τζωρτζίνα! (βίντεο)

Είχε ερευνήσει την καταγγελία περί κακοποίησης της 10μηνης τότε (2014) Τζωρτζίνας

Σήμερα το πρωί με απόφαση του δημάρχου Πατρέων Κώστα Πελετίδη επαύθη από τα καθήκοντα της η προϊσταμένη της Διεύθυνσης Παιδείας, Δια βίου μάθησης και Κοινωνικής Προστασίας.

Η εν λόγω διευθύντρια ελέγχεται πειθαρχικά από τον Δήμο για τρεις τουλάχιστον περιπτώσεις παραβίασης της αρχής της αμεροληψίας πειθαρχικού οργάνου και για αδικαιολόγητες απουσίες από την υπηρεσία.

Υπενθυμίζεται δε, ότι πρόκειται για την κοινωνική λειτουργό που είχε ερευνήσει την καταγγελία περί κακοποίησης της 10μηνης τότε (2014) Τζωρτζίνας, κόρης του ζεύγους Δασκαλάκη και δεν είχε εντοπίσει κάτι επιλήψιμο.

https://pelop.gr/

Σύμφωνα με το tlife.gr/ η συγκεκριμένη κυρία επιστρέφει ως απλή κοινωνική λειτουργός στον κοινωνικό οργανισμό του Δήμου Πατραίων.

Να θυμίσουμε, ότι έχουν γίνει πολλές αναφορές σχετικά με το πώς η συγκεκριμένη κοινωνική λειτουργός χειρίστηκε την καταγγελία κακοποίησης της Τζωρτζίνας. Τον Οκτώβριο του 2014 είχε επισκεφθεί το σπίτι των Δασκαλάκη - Πισπιρίγκου και δεν είχε εντοπίσει κάποιο πρόβλημα αναφορικά με το παιδί.

Tι είχε πει η κοινωνική λειτουργός ένα μήνα πριν στο Tlive

«Επειδή εγώ επικοινώνησα πριν, δεν μπορώ να θυμάμαι πριν οκτώ χρόνια εάν πήγα εγώ. Είχα πολλές περιπτώσεις δεν μπορώ να θυμάμαι τα ονόματα της κάθε οικογένειας. Πριν από λίγο επικοινώνησα με συνάδελφο που είναι ακόμα στην ομάδα προστασίας και της λέω «θύμισε μου, ποια συνάδελφος πήγε τότε;» και μου είπε «μάλλον είχες πάει εσύ» εννοώντας εμένα. Δεν το θυμάμαι καθόλου, γιατί δεν ήταν σαν «Πισπιρίγκου» η αίτηση, ήταν σαν «Δασκαλάκη».

Δυστυχώς, ψάχνω από το πρωί να βρω το αρχείο μου και δεν το έχω, γιατί μετά από τόσα χρόνια δεν μπορώ να έχω αρχείο όλων αυτών των περιπτώσεων. Η έκθεσή μου υπάρχει όμως, στην ομάδα προστασίας ανηλίκων» είχε δηλώσει στο T-live στις 6/4.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom