Παρασκευή 13 Μαΐου 2022

Συνέχεια της τραγωδίας στην Αχαϊα: Πέθανε τα ξημερώματα και η 19χρονη Ιωάννα μετά τον πατέρα της


Δεν άντεξε η Ιωάννα Κωστοπούλου, μόλις 19 χρονών και σήμερα τα ξημερώματα έφυγε από τη ζωή νοσηλευόμενη στην ΜΕΘ Ρίου.

Πρόκειται για την κόρη του Βασίλη Κωστόπουλου 52 ετών ο οποίος οδηγούσε εκείνο το πρωί της 4ης Μαϊου το μοιραίο αγροτικό που ξέφυγε από την πορεία του ανετράπη και ακινητοποιήθηκε με την οροφή στο προστατευτικό κιγκλίδωμα στην άκρη του δρόμου.

Ο οδηγός πέθανε μέσα σε λίγα λεπτά.Η κόρη του είχε μεταφερθεί διασωληνωμένη στο Νοσοκομείο, πάλεψε 9 ημέρες αλλά δεν τα κατάφερε.

Το χωριό Κάλφα Αχαϊας έχει τυλιχθεί στο πένθος.

https://flamis.gr/

Το χρονικό της τραγωδίας

Πατέρας και κόρη το μεσημέρι της Τετάρτης 4 Μαϊου επέστρεφαν με το αγροτικό τους αυτοκίνητο στο σπίτι τους, στο Κάλφα του Δήμου Ερυμάνθου, όταν από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, το όχημα εξετράπη της πορείας του και προσγειώθηκε με τον "ουρανό".

Στο σημείο βρέθηκε δύναμη της Πυροσβεστικής όπως και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που παρέλαβε τον πατέρα και την κόρη. Δυστυχώς ο άνδρας δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή καθώς πέθανε επί τόπου από την σφοδρή σύγκρουση ενώ η 19χρονη κόρη του βρίσκεται διασωληνωμένη στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου.

Στην περιοχή του Ερυμάνθου επικρατεί θρήνος για το τραγικό τροχαίο ενώ όλοι προσεύχονται να βγει νικήτρια η 19χρονη από αυτή τη σκληρή μάχη που δίνει για τη ζωή της.

Δυστυχώς, όπως προαναφέραμε, η 19χρονη Ιωάννα δεν τα κατάφερε καθώς σήμερα τα ξημερώματα κατέληξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom