Τρίτη 19 Απριλίου 2022

«Μαϊμού» γιατρός-γαμπρός από... την Υεμένη εξαπάτησε γυναίκα στη Θεσσαλονίκη (βίντεο)


Ούτε λίγο ούτε πολύ 130.000€ απέσπασε ένας υποτιθέμενος γιατρός από την Υεμένη από μία 43χρονη Ελληνίδα που έπεσε στα δίχτυα του έρωτά του.

Η γνωριμία τους έγινε μέσω καλής της φίλης από τη δουλειά. Η ίδια την έκανε να πιστέψει πως υπάρχει ένας γιατρός που δουλεύει με τον άντρα της στην Υεμένη και ενδιαφέρεται να την γνωρίσει. Έτσι, άρχισαν να συνομιλούν μέσω μηνυμάτων.

– Καλημέρα. Το όνομά μου είναι Μάικλ και ο συνεργάτης μου μου μίλησε για εσένα και μου έδειξε φωτογραφία σου. Θα ήθελα να σε γνωρίσω.

– Καλό απόγευμα. Και εγώ θα χαρώ να σε γνωρίσω. Η φίλη μου μου είπε για εσένα.

– Θα ήθελα να μάθω περισσότερα για εσένα αν δεν σε πειράζει.

– Δε με πειράζει, θα ήθελα να σε μάθω και εγώ καλύτερα.

Ο δήθεν γιατρός από την Αμερική, με τον καιρό άρχισε να γίνεται πιστευτός σε εκείνη. Την έκανε να νιώσει ασφάλεια με τρυφερά μηνύματα.

Η πλεκτάνη του εραστή


Όταν κέρδισε την εμπιστοσύνη της, της ζήτησε τη βοήθειά της. Ισχυρίστηκε ότι περνάει δύσκολα στην Υεμένη που βρισκόταν ως μέλος ανθρωπιστικής βοήθειας του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών και για να σπάσει το συμβόλαιό του χρειάζεται οικονομική βοήθεια.

– Έχεις σκεφτεί πόσα χρήματα είναι συνολικά; Μαζί με τις 6.000€ φτάνουν τις 20.000€.

– Αυτό είναι αλήθεια, αλλά υπόσχομαι να στα δώσω όσο το συντομότερο δυνατό έρθω. Δε θέλω να φοβάσαι. Υπόσχομαι να μη σε πληγώσω και να μη σε απογοητεύσω ποτέ.

Ποντάροντας στα συναισθήματα που φαινόταν να έχουν αναπτύξει, ο απατεώνας συνέχιζε ακάθεκτος να της ζητάει χρήματα σε κάθε τους κουβέντα.

– Δεν μπορώ να ξοδέψω άλλα χρήματα. Πού θα τα βρω;

– Θέλεις να μου πεις ότι στη ζωή σου δεν έχεις κανέναν να σου δανείσει λίγα χρήματα; Θα στα δώσω πίσω.

– Πώς ξέρεις ότι μπορώ να σε βοηθήσω οικονομικά όταν σου λέω πως δεν έχω να πληρώσω; Δεν με πιστεύεις; Το έχουμε συζητήσει χιλιάδες φορές.

Η 43χρονη όταν κατάλαβε πως κάτι περίεργο συνέβη κατήγγειλε το περιστατικό στη Δίωξη, ενώ παράλληλα έδωσε στην καλή της φίλη που της τον σύστησε 10.000 ευρώ προσημειωμένα.

Όπως αποδείχθηκε, δεν υπήρχε κανένας γιατρός από την Αμερική που συνομιλούσε μαζί της. Η 36χρονη φίλη της συνελήφθη και αναμένεται να απολογηθεί.

https://www.megatv.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom