Σάββατο 9 Απριλίου 2022

Ο Παναιτωλικός κατάφερε να χάσει και από τον τρίτο της ουράς, τον Ατρόμητο με 3 - 2 (φωτο & βίντεο)


O Παναιτωλικός υποδέχτηκε απόψε στο Αγρίνιο τον Ατρόμητο για την τρίτη αγωνιστική των playouts της Super League.Οι Αγρινιώτες έπαιζαν με τον τρίτο που αναζητούσε βαθμό ή βαθμούς για να αποφύγει τον υποβιβασμό ή τα μπαράζ...

Μετά από ένα ματς που είχε ενδιαφέρον μόνο για τους φιλοξενούμενους ο Παναιτωλικός κατάφερε να χάσει και από τον τρίτο της ουράς, τον Ατρόμητο με 3 - 2 μέσα στο Αγρίνιο!


Ο Ατρόμητος μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι κι ευτύχησε να πετύχει γκολ με το... καλησπέρα!!!

Μόλις στα 48 δευτερόλεπτα ο Ατρόμητος άνοιξε στο σκορ: Ο Κουλούρης έφυγε στην αντεπίθεση, αφού πήρε μια κόντρα από τον Βργκοτς,ο Έλληνας φορ είδε την κίνηση του Έρλινγκμαρκ και τον τροφοδότησε και Σουηδός μέσος με ωραίο σουτ, νίκησε τον Ανέστη για το 0 - 1.

Στο 22' ο Παναιτωλικός ισοφάρισε με την έγκριση του VAR: Έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Ντουάρτε, ο Κορνέλιους έπιασε μια κεφαλιά με τον Γιαννιώτη να απομακρύνει και στην εξέλιξη της φάσης ο Ντίαζ πήρε το ριμπάουντ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με το γόνατο και 1 - 1.

Στο 28' ξανά μπροστά ο Ατρόμητος: Ο Μουνίθ έκλεψε την μπάλα σε καίριο σημείο στη μεσαία γραμμή και προς την εστία του Ανέστη και με ένα πανέμορφο σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής έστειλε την μπάλα στη γωνιά του Ανέστη γράφοντας το 1 - 2.

Στο 36' ο Παναιτωλικός ισοφάρισε ξανά με τον ίδιο τρόπο και τον ίδιο σκόρερ: Εκτέλεση κόρνερ από τον Ντοάρτε, κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι από τον Αντούνες πετάχτηκε στο δεύτερο ο Ντίας και από κοντά έκανε το 2-2.

Η λήξη του ημιχρόνου βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες 2 - 2.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε και πάλι με τους φιλοξενούμενους να έχουν την πρωτοβουλία και δύο καλές ευκαιρίες για γκολ, με τους Χαρίση και Στρούγγη, ωστόσο καμία δεν κατέληξε στο βάθος της εστίας.Απάντησε ο Βέργος με κοντινή κεφαλιά στο 54' που έφυγε λίγο άουτ.

Στο 60' το ματς παρα λίγο να πάρει φωτιά: Ένα σκληρό φάουλ του Χαρίση στον Νταγκό στη μεσαία γραμμή, ήταν αρκετό για να προκαλέσει ένταση ανάμεσα στους παίκτες των δύο ομάδων. Ο Καραντώνης έδωσε μια κάρτα στον Χαρίση για το μαρκάρισμα και στον Κορνέλιους γιατί ήταν εκ των πρωταγωνιστών της έντασης που δημιουργήθηκε στη συέχεια.

Στη συνέχεια ο Παναιτωλικός αφού ισορόπησε το παιχνίδι δημιούργησε κάποιες καλές ευκαιρίες,ενώ ο Ατρόμητος έψαχνε για ένα ακόμα γκολ...

Στο 72' ο Ατρόμητος βρήκε το γκολ που έψαχνε: Η μπάλα πέρασε από πολλούς παίκτες του Παναιτωλικού,ο Κουλούρης με μια ωραία κίνηση απελευθερώθηκε και από τη γωνία της περιοχής έστειλε την μπάλα στο βάθος της εστίας του Ανέστη γράφοντας το 2 - 3.

Μετά το τρίτο γκολ ο Γιάννης Αναστασίου προχώρησε σε τρεις μαζεμένες αλλαγές... κι άλλες δύο μετά το 82' χωρίς όμως να αλλάξει κάτι μέχρι το τέλος του αγώνα.

Ο Παναιτωλικός τελικά κατάφερε να χάσει και από τον τρίτο της ουράς (προηγήθηκαν η ήττα από τη Λαμία στο Αγρίνιο και άλλη μία στη Ριζούπολη από τον Απόλλωνα), τον Ατρόμητο με 3 - 2, ο οποίος με τη σημερινή του νίκη εξασφάλισε κατά 99% την παραμονή του χωρίς μπαράζ, αφού η Λαμία έχασε και σήμερα από τον Βόλο.

Υπ' όψην ότι κατρακύλησε στην 11η θέση του βαθμολογικού πίνακα, μόλις 2 βαθμούς πάνω από τον Ατρόμητο....


Παναιτωλικός: Ανέστης, Λιούι, Βργκοτς, Κορνέλιους, Μάρτενσον(73' Βαρόνε), Αντούνες(82' Μόρσει), Φλόρες, Ντίας(73' Μεντόσα), Νταγκό(73' Μπαρμπόσα), Ντουάρτε(82' Καρέλης) , Βέργος.

Ατρόμητος: Γιαννιώτης,Κυβρακίδης,Στρούγγης,Μαυρομάτης,Σάλομον(80' Ντένιτς),Καστελιάνο,Κουλούρης,Χαρίσης,Μουνίθ(77' Καρτάλης),Έρλινγκμαρκ,Κλωναρίδης(91' Νταβιώτης).







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom