Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2022

Ολυμπιακός - Παναιτωλικός 3 - 1 (φωτο & βίντεο)


Στο Γ. Καραϊσκάκης ο Ολυμπιακός υποδέχτηκε τον Παναιτωλικό στα πλαίσια της 21ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League και τον νίκησε εύκολα (με το καλησπέρα) 3 - 1.

Οι Πειραιώτες μετά την ισοπαλία στην Τούμπα ήθελαν να περάσουν ένα εύκολο απόγευμα και να επιστρέψουν στις νίκες, ενώ ο Παναιτωλικός όχι μόνο εμφανίστηκε με πολλές απουσίες, αλλά φάνηκε να τα έχει χαμένα στο πρώτο εικοσάλεπτο του αγώνα.

Το ξεκίνημα για τον Ολυμπιακό ήταν ιδανικό αφού πριν καν συμπληρωθεί πεντάλεπτο στο ματς, οι ερυθρόλευκοι βρήκαν δύο φορές τον δρόμο προς τα δίχτυα στις δύο πρώτες επισκέψεις τους στην περιοχή του Παναιτωλικού.

Μόλις στο 1' ο Ολυμπιακός ανοίγει το σκορ: Έπειτα από σέντρα από τα δεξιά από τον Λαλά, ο Αραμπί πήρε την κεφαλιά, απέκρουσε ο Ανέστης. Ο Βαλμπουενά, που ακολουθούσε, πήρε το ριμπάουντ και άνοιξε το σκορ γράφοντας το 1 - 0.

Τρία λεπτά μετά ο Ολυμπιακός πετυχαίνει και δεύτερο γκολ: Ο Αγκιμπού Καμαρά έκανε το σουτ εκτός περιοχής, ο Ανέστης απέκρουσε,ο Αραμπί σε δεύτερο χρόνο σούταρε στο δοκάρι, ενώ ο Ροντρίγκες πήρε το ριμπάουντ και 2-0.

Ο Ολυμπιακός στη συνέχεια είχε τον πλήρη έλεγχο του παιχνιδιού, κρατούσε την μπάλα, κυκλοφορούσε άνετα και ότι ώρα ήθελε πατούσε στην περιοχή των φιλοξενουμένων.

Αφού πέρασε ένα τέταρτο από την ψυχρολουσία ο Παναιτωλικός άρχισε να συνέρχεται, να βγαίνει απειλητικά μπροστά και να έχει μια κεφαλιά του Βέργου στο δοκάρι κι άλλη μία που έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού.

Στο 28' ο Παναιτωλικός κατάφερε να μειώσει: Έπειτα από μία σέντρα από τα αριστερά, ο Ρέαμπτσιουκ πήρε την κεφαλιά προς τα πίσω, ο Μόρσεϊ που έγινε κάτοχος της μπάλας τον ντρίμπλαρε όμορφα και με δυνατό σουτ στην δεξιά γωνία μείωσε σε 2-1.

Τίποτα το σπουδαίο στη συνέχεια, εκτός από κάποια εντυπωσιακά λάθη των παικτών του Ολυμπιακού.

Ημίχρονο στο Γ. Καραϊσκάκης με τον Ολυμπιακό να προηγείται 2-1 του Παναιτωλικού.

Με μία αλλαγή από πλευράς Παναιτωλικού ξεκίνησε το δεύτερο μέρος με τους γηπεδούχους να ψάχνουν ένα ακόμα γκολ για να τελειώσουν το παιχνίδι και τον Παναιτωλικό να κυνηγάει την ισοφάριση...

Στο 55' μία καλή ευκαιρία για τον Παναιτωλικό: Ο Ντουάρτε έκανε την ενέργεια και ο Αντούνες έπιασε ένα σουτ από καλή θέση στην περιοχή, όχι όπως ακριβώς θα ήθελε, που κατάφερε να διώξει ο Εμβιλά.

Στο 60' παραλίγο τρίτο γκολ για τον Ολυμπιακό: Ο Βαλμπουενά έβγαλε τη σέντρα από τα αριστερά, ο Αραμπί πήρε μία εξαιρετική κεφαλιά, ενώ ο Ανέστης έδιωξε δύσκολα τη μπάλα και κρατησε το 2 - 1.

Στο 66' μεγάλη ευκαιρία για τον Παναιτωλικό να ισοφαρίσει: Σέντρα από τα αριστερά του Ντουάρτε, με τον Καρέλη να αιφνιδιάζεται και να χάνει τεράστια ευκαιρία από πολύ κοντά, αφού δεν μπόρεσε να πιάσει το σουτ, όπως θα ήθελε...

Στο 73' τραγικό λάθος της άμυνας του Παναιτωλικού και 3 - 1: Ο γρήγορος Γκάρι Ροντρίγκες έκλεψε την μπάλα από τον αργό Βργκοτς, έπειτα από γύρισμα του Μάρτενσον, βρέθηκε απέναντι από τον Ανέστη και πλάσαρε για το 3-1.

Στο 91' ο Καρέλης θέλησε να αιφνιδιάσει τον Βατσλίκ και σούταρε από μακριά, αλλά έδιωξε ο Τσέχος τερματοφύλακας....
 
Ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος και πέρασε εύκολα με 3-1 το εμπόδιο του Παναιτωλικού, ο οποίος και σήμερα δεν απέφυγε τα τραγικά έως παιδαριώδη λάθη στην άμυνά του,

*Ενός λεπτού σιγή στην έναρξη του αγώνα στο Καραϊσκάκης στην μνήμη του Άλκη Καμπανού που δολοφονήθηκε στη Θεσσαλονίκη.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Βατσλίκ, Ρέαμπτσιουκ(87' Κίτσος), Μανωλάς, Παπασταθόπουλος, Λαλά(38' λ.τ. Ανδρούτσος), Μπουχαλάκης, Εμβιλά, Ροντρίγκες(87' Φαντιγκά), Α. Καμαρά, Βαλμπουενά(62' Μασούρας), Αραμπί(62' Τικίνιο).

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Ανέστης, Λούι, Αντούνες, Βργκοτς, Περέιρα(62' Αποστολάκης), Τσιγγάρας(74' Μπαρμπόσα), Μάρτενσον(80' Λάρσον), Φλόρες, Ντουάρτε(74' Μπελεβώνης), Μόρσεϊ, Βέργος(46' Καρέλης).









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom