Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2022

Τραγωδία στη Θήβα: Κατέληξε 25χρονος που τραυματίστηκε μετά από έκρηξη σε επιχείρηση


Σε τραγωδία εξελίχθηκε η έκρηξη που σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής στη Θήβα, καθώς ο 25χρονος, που έκανε εργασίες μπροστά από ένα κατάστημα και τραυματίστηκε, κατέληξε χθες στο Τζάνειο Νοσοκομείο στην Αθήνα.

Ο νεαρός άνδρας μεταφέρθηκε με καθυστέρηση από το Γ.Ν. Θήβας, λόγω βλάβης στο ασθενοφόρο - σύμφωνα με Σωματείο Χειριστών Βοιωτίας -, στο Τζάνειο Νοσοκομείο όπου και υπεβλήθη σε χειρουργείο, όμως υπέκυψε στα τραύματά του.

Πληροφορίες αναφέρουν πως μετά το χειρουργείο έμεινε εκτός ΜΕΘ καθώς όλες φέρεται πως ήταν κατειλημμένες.

Οι πρώτες πληροφορίες του radiothiva.gr αναφέρουν πως ο άτυχος wάνδρας έκανε κάποιες εργασίες με κομπρεσέρ σε επιχείρηση, στο δρόμο Θηβών - Λιβαδειάς και όταν δημιουργήθηκε μια σπίθα προκλήθηκε έκρηξη σε φρεάτιο μεθανίου που υπήρχε εκεί.

Ο άνδρας φέρεται πως έπειτα από την έκρηξη πετάχτηκε πολλά μέτρα στον αέρα και τραυματίστηκε σοβαρά.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, όπου τον παρέλαβε και τον μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο της Θήβας, καθώς και 2 οχήματα της πυροσβεστικής με 4 πυροσβέστες και έναν αξιωματικό.

Σύμφωνα με αυτόπτη ο άνδρας που τραυματίστηκε φέρεται να είναι νεαρής ηλικίας, περίπου 25-30 ετών.

Το Σωματείο Χειριστών Βοιωτίας, σε ανακοίνωση που εξέδωσε, αναφέρει πως λόγω της βλάβης σε ασθενοφόρο καθυστέρησε για πολλές ώρες η μεταφορά του άνδρα που τραυματίστηκε, την Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2022, σε έκρηξη στη Θήβα, από το Γ.Ν. Θήβας σε νοσοκομείο των Αθηνών.

«ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΣΤΗ ΘΗΒΑ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΑΠΟ ΛΙΒΑΔΕΙΑ.ΝΕΑΡΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΕ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΚΡΗΞΗ,ΕΝΩ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΣΕ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΕ ΤΡΟΧΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΛΥΜΑΤΩΝ(ΒΟΘΡΟ).

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΥΠΕΡΑΝΘΡΩΠΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΓΙΑΤΡΩΝ ΚΑΙ ΝΟΣΗΛΕΥΤΩΝ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΘΗΒΑΣ ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΕ ΜΕ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΑΡΚΕΤΩΝ ΩΡΩΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΛΟΓΩ ΒΛΑΒΗΣ ΤΟΥ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟΥ.

ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΜΑΣ , ΕΙΜΑΣΤΕ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ.ΑΜΜΕΣΗ ΣΤΕΛΕΧΩΣΗ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ!!! 

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΗΒΑΣ - ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΧΕΙΡΙΣΤΩΝ.»

https://www.radiothiva.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom