Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2022

Παναιτωλικός - ΠΑΣ Γιάννινα 0 - 1 (φωτο & βίντεο)


Απόψε ο Παναιτωλικός υποδέχτηκε τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Αγρίνιο για την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League, υπό την σκιάν της δολόφονίας του 19χρονου οπαδού του Αρη, Αλκη Καμπανού, κι έχασε 0 - 1...

Οι παίκτες και των δύο ομάδων μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο φορώντας μπλουζάκια "Μη με χτυπάτε άλλο", στέλνοντας μήνυμα κατά της βίας για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη.Μάλιστα όλοι οι παίκτες του Παναιτωλικού στη φανέλα τους έγραφαν το όνομα ΑΛΚΗΣ.

Και οι δύο ομάδες κατέβηκαν στο γήπεδο με μοναδικό στόχο τη νίκη. Ο μεν Παναιτωλικός για να ξεφύγει κι άλλο στη βαθμολογία, ενώ ο ΠΑΣ για να παραμείνει στην εξάδα, φροντίζοντας για το μηδέν στα μετόπισθεν. Τελικά αυτός που τα κατάφερε ήταν ο ΠΑΣ που νίκησε με 1 - 0 μέσα στο Αγρίνιο.

Στην έναρξη του αγώνα ο ΠΑΣ Γιάννινα είχε την μπάλα στα πόδια του και προσπάθησε να δημιουργήσει ευκαιρίες. Σταδιακά όμως ο Παναιτωλικός πήρε μέτρα στο γήπεδο και την πρωτοβουλία των κινήσεων. 

Και οι δύο ομάδες είχαν κάποιες τελικές προσπάθειες, δίχως όμως αποτέλεσμα, αφού οι δύο άμυνες εξουδετέρωναν εύκολα κάθε επιθετική προσπάθεια των αντιπάλων. 

Ετσι η λήξη του πρώτου ημιχρόνου βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες 0 - 0

Χωρίς αλλαγές ξεκίνησαν και οι δύο ομάδες το δεύτερο μέρος, στον ίδιο ρυθμό του πρώτου με τον Παναιτωλικό κάπως πιο ζωηρό και τον Γιάννη Αναστασίου στο δεκάλεπτο να κάνει την πρώτη του αλλαγή και αμέσως μετά να κάνει το ίδιο και ο Ηρακλής Μεταξάς.

Στο 54' οι παίκτες του Παναιτωλικού ζήτησαν πέναλτι για χέρι του Πίρσμαν, με τον διαιτητή Παπαδόπουλο να μην υποδεικνύει παράβαση...

Στο 63' ο ΠΑΣ Γιάννινα άνοιξε στο σκορ: Ο Καραχάλιος έκανε ένα εκπληκτικό σουτ έξω από την περιοχή, ο Μελίσσας αντέδρασε σωστά, αλλά δεν κατάφερε να απομακρύνει την μπάλα, με τον Σνάιντερ να παίρνει το ριμπάουντ και να γράφει από κοντά το 0 - 1.

Μετά το γκολ που δέχτηκε ο Παναιτωλικός έγινε πιο επιθετικός, πίεζε από τα άκρα, έφτανε στην περιοχή του Λοντίγκιν κι έψαχνε το γκολ της ισοφάρισης, αλλά δεν το έβρισκε και ο Αναστασίου προχώρησε σε τρεις μαζεμένες αλλαγές στο 72'....

Οι αλλαγές έδωσαν νέα πνοή στον Παναιτωλικό που πίεζε τον ΠΑΣ, ψάχνοντας το γκολ της ισοφάρισης το οποίο δεν έλεγε να έρθει, ενώ τα λεπτά κυλούσαν...

Στην απελπισία του ο Γιάννης Αναστασίου και μη έχοντας άλλη λύση πέρασε το Βργκοτς σε θέση σέντερ φορ στο 82'!!!

Δυστυχώς παρά την ασφυκτική πίεση των παικτών του Παναιτωλικού στην περιοχή του Λοντίγκιν το πολυπόθητο γκολ δεν ήρθε και ο ΠΑΣ νίκησε και στο Αγρίνιο με 1 - 0, ενώ στην έδρα είχε κερδίσει με 3 - 0...

Πολύ άσχημη εντύπωση προκάλεσε στα τελευταία δευτερόλεπτα του αγώνα η διαμάχη και το αλληλοσπρώξιμο των παικτών του Παναιτωλικού Κορνέλιους - Βργκοτς σε μια στιγμή εκνευρισμού....

* Στο πρώτο τρίλεπτο του αγώνα δεν υπήρξε δημοσιογραφικός σχολιασμός σε ένδειξη διαμαρτυρίας του ΠΣΑΤ κατά της οπαδικής βίας με αφορμή η δολοφονία του 19χρονου, Άλκη Καμπανού, στη Θεσσαλονίκη.

Παναιτωλικός: Μελίσσας, Λιούι, Μαλής, Κορνέλιους, Χουχούμης, Φλόρες(72' Μάρτενσον), Αντούνες, Μπαρμπόσα(72' Νταγκό), Ντουάρτε(83' Βργκοτς), Μεντόσα(55' Μόρσεϊ), Καρέλης(72' Ντίας).

ΠΑΣ Γιάννινα: Λοντίγκιν, Σάλιακας, Εραμούσπε, Κάργας, Πίρσμαν, Καραχάλιος, Στάνκο, Λιάσος, Σνάιντερ(79' Οικονομόπουλος), Μίνα(58' Λώλης), Περέα(94' Παντελάκης).







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom