Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2021

Οργισμένη η Φαίη Κοκκινοπούλου με τον ηθοποιό Άρη Σερβετάλη - “20 άνθρωποι μένουν άνεργοι”


Η γνωστή ηθοποιός Φαίη Κοκκινοπούλου θέλησε να εκφράσει την οργή της για τον συνάδελφό της καθώς όπως ισχυρίζεται ο Άρης Σερβετάλης οδήγησε στην ανεργία 20 ανθρώπους.

Ο Άρης Σερβετάλης ήταν πρωταγωνιστής της θεατρικής παράστασης “Ρινόκερος” στο θέατρο Κιβωτός και αποφάσισε ότι δεν θέλει να παίζει μόνο για εμβολιασμένους θεατές βάσει των νέων μέτρων. Ο ηθοποιός αποχώρησε από το έργο και η παράσταση κατέβηκε.

“Δεν μπορώ να μην το σχολιάσω και ας μου γίνουν ριπόρτ και ας κατεβάσουν το προφίλ μου. Αξίζει” γράφει χαρακτηριστικά η Φαίη Κοκκινοπούλου στον λογαριασμό της στο Facebook.

Ο Σερβετάλης (ο μόνος ανεμβολίαστος ανάμεσα σε 20 ανθρώπους που εργάζονται στην παράσταση «Ρινόκερος») αποφάσισε να μην συνεχίσει τις παραστάσεις στο θέατρο Κιβωτός, γιατί δεν θέλει να παίζει μόνο σε εμβολιασμένους.

Η παραγωγή, προς τιμήν της και χίλια μπράβο, του πρότεινε να συνεχίσει τις παραστάσεις μέχρι αρχές Ιανουαρίου και στη συνέχεια η παράσταση να κατέβει, δεσμευόμενη (η παραγωγή) ότι θα πληρώσει τους ηθοποιούς κανονικά μέχρι τη λήξη της θεατρικής σεζόν! Ο καλοπληρωμένος συνάδερφος αρνήθηκε και πάλι.

Ηθοποιοί (μεταξύ των οποίων και φίλοι μου) – τεχνικοί – ταξιθέτριες, καθαριστές, ταμίας, θα μείνουν όλοι άνεργοι. Δεν έχουμε ελπίδα. Φάτε” σημείωσε η Φαίη Κοκκινοπούλου.

Η ανάρτηση της Φαίης Κοκκινοπούλου για τον Άρη Σερβετάλη

Άρης Σερβετάλης: Αποχώρησε από την παράσταση “Ρινόκερος” γιατί δεν ήθελε να παίζει μόνο για εμβολιασμένους

Μετά την ανακοίνωση των νέων μέτρων την περασμένη εβδομάδα, σύμφωνα με την οποία δεν επιτρέπεται η είσοδος στους ανεμβολίαστους στα θέατρα, ο γνωστός ηθοποιός Άρης Σερβετάλης δήλωσε ότι δεν μπορεί να δεχθεί τον οποιοδήποτε διαχωρισμό ανθρώπων και για αυτό αποχωρεί από την παράσταση. Δεδομένου ότι ήταν πρωταγωνιστής, η παράσταση αυτή κατέβηκε.

Τι είχε πει ο Άρης Σερβετάλης στους παραγωγούς της παράστασης το καλοκαίρι

Σύμφωνα με πληροφορίες, όταν το καλοκαίρι ο Άρης Σερβετάλης συζήτησε με τους παραγωγούς και τον σκηνοθέτη της παράστασης για τη συμμετοχή του στην παράσταση και ενώ ήδη είχαν αρχίσει να λαμβάνονται μέτρα για την είσοδο σε συγκεκριμένους χώρους με πιστοποιητικό εμβολιασμού, ο ηθοποιός είχε πει ότι θα αποχωρήσει σε περίπτωση που τελικά τα θέατρα υποδέχονται μόνο εμβολιασμένους και αποκλείσουν μερίδα πολιτών.

Όταν μάλιστα ανακοινώθηκαν τα πρώτα μέτρα για το πώς θα λειτουργήσουν οι κλειστοί χώροι και επιτρεπόταν η είσοδος στους ανεμβολίαστους με rapid test, είχαν πει με τους παραγωγούς ότι ξεκινούν, ανεβαίνει η παράσταση και βλέπουν.

Μετά και τα μέτρα που τέθηκαν σε ισχύ, ο Αρης Σερβετάλης, εν τέλει, αποχώρησε.

https://www.enikos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom