Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2021

Βράβευση της ΕΛΕΠΑΠ από το The Hellenic Initiative στο 5ο ετήσιο Gala του Λονδίνου (βίντεο)


Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε στο Λονδίνο η ετήσια φιλανθρωπική εκδήλωση του The Hellenic Initiative (THI), μία από τις πρώτες μαζικές κοινωνικές συναθροίσεις – και η πρώτη ελληνικού ενδιαφέροντος – που διεξήχθη στη βρετανική πρωτεύουσα από τότε που ξέσπασε η πανδημία.

Το The Hellenic Initiative είναι ένας από τους σημαντικότερους οργανισμούς της ελληνικής ομογένειας. Πρόκειται για μία διεθνή μη κερδοσκοπική οργάνωση στην οποία μετέχουν Ελληνες της διασποράς και φιλέλληνες, η οποία εκπονεί προγράμματα για την οικονομική ενίσχυση πληγέντων από κρίσεις και καταστροφές, την επιχειρηματικότητα και την οικονομική ανάπτυξη της Ελλάδας.

Τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν από δωρεές, από τα εισιτήρια συμμετοχής και από τον πλειστηριασμό αντικειμένων που διεξήχθη στο gala, ξεπέρασαν τις 200.000 στερλίνες (233.000 ευρώ).

Tα έσοδα από το 5ο THI London Gala, που διοργανώθηκε την Πέμπτη το βράδυ 30 Σεπτεμβρίου, θα διατεθούν σε δύο φιλανθρωπικές οργανώσεις: την ΕΛΕΠΑΠ, η οποία προσφέρει υπηρεσίες αποκατάστασης ανθρώπων με αναπηρία από το 1937, και την ΕΛΠΙΖΑ, μία ΜKO για την προστασία των δικαιωμάτων παιδιών που έχουν υποστεί κακοποίηση.

Στην εκδήλωση, η οποία διοργανώθηκε στο ξενοδοχείο The Dorchester, στο Μέιφερ του Κεντρικού Λονδίνου, συμμετείχαν περίπου 300 Ελληνες της διασποράς, τόσο από το Ηνωμένο Βασίλειο όσο και από άλλες χώρες, αλλά και Βρετανοί παράγοντες του επιχειρηματικού κόσμου. 

Μεγάλη διάκριση για την ΕΛΕΠΑΠ το γεγονός ότι τιμήθηκε για το πολυετές έργο της. Μέρος των εσόδων της εκδήλωσης θα προσφερθούν στην ΕΛΕΠΑΠ για τη συνέχεια του έργου και τη στήριξη των Γενναίων μας Παιδιών.

Η διάκριση αυτή αποτελεί σημαντική διεθνή αναγνώριση για το πολύτιμο έργο της ΕΛΕΠΑΠ, για 84 και πλέον χρόνια. Σκοπός της ΕΛΕΠΑΠ είναι να παρέχει την απαραίτητη βοήθεια στα Γενναία Παιδιά και τους ενήλικες ΑμεΑ, να κάνουν μικρά ή μεγάλα βήματα προόδου, «Βήματα Ζωής». 

Η οικογένεια της ΕΛΕΠΑΠ Ευχαριστεί από καρδιάς το Hellenic Initiative για την αναγνώριση του έργου μας και τη στήριξη που μας προσφέρει. Παίρνουμε κουράγιο και δύναμη να συνεχίζουμε να παρέχουμε σε κάθε άνθρωπο με αναπηρία, Δια Βίου Στήριξη, και πρόσβαση στα προγράμματα αποκατάστασης.

Στη βράβευση παραβρέθηκαν η Πρόεδρος της ΕΛΕΠΑΠ, Δρ. Ελένη Ν. Σκουτέλη και η Αντιπρόεδρος της ΕΛΕΠΑΠ, κυρία Μαριάννα Μόσχου.

Δείτε βίντεο από την εκδήλωση

Με πληροφορίες από tanea.gr/ & ΕΛΕΠΑΠ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom